مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت از اینستگرام و ت خرید نتی انجام ندید از فروشگاههای معتبر دیجی کالا دیجی استایل مدیسه زنبیل فقط و فقط خرید کنید من از دیجی کالا خیلی راضیم به پلیس فتا مراجعه کن
دوروز پیام دادم نیومده جواب بده، آخرین عکسی ام که گذاشته 4روز پیش بوده یعنی 1روز بعد خرید من
نگران نباش.پول زیادی ک نبوده کلا ۲۰۰ تومن بوده فوقش جواب نده فدای سرت،بعدم مطمئن باش میاد جوابتم میده این دو روز تعطیلیه و احتمالا مسافرت و مهمونیه و اکثرا اصلا مسئولیت پذیر نیستن و بزور جواب ادمو میدن بعد از واریز پول.
دوستان عزیزم توجه کنیدبرای خریداینترنتی ازهرسایت وکانال وپیجی حتما باید نشان اعتمادالکترونیک داشته باشه که یک آرم آبی رنگه.گوگل سرچ کنین شکلشوببینین.اگه داشت قطعا مطمئنه