2777
2789
عنوان

بچه‌ها یه اشتباه بزرگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 81 پست
195تومن، دارم دیوونه میشم جواب مامانم چی بدم 

کد پیگیریشو داری ک

هکم شده باشه چون آنیه میره تو حساب طرف

بهشون برگه پرداختو نشون بده

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت از اینستگرام و ت خرید نتی  انجام ندید از فروشگاههای معتبر دیجی کالا دیجی استایل مدیسه زنبیل فقط و فقط خرید کنید من از دیجی کالا خیلی راضیم به پلیس فتا مراجعه کن

زندگی درک همین اکنون است .....
کد پیگیریشو داری ک هکم شده باشه چون آنیه میره تو حساب طرف بهشون برگه پرداختو نشون بده

برگه پرداخت رو اگر نداری میتونی از بانک استعلام بگیری

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
عزیزم از پیج اخه چرا خرید کردی؟از سایت خرید کن فقط.الانم پی ام بده عکس اسکرین واریز رو بفرست و بگو ل ...

دوروز پیام دادم نیومده جواب بده، آخرین عکسی ام که گذاشته 4روز پیش بوده یعنی 1روز بعد خرید من 

دوروز پیام دادم نیومده جواب بده، آخرین عکسی ام که گذاشته 4روز پیش بوده یعنی 1روز بعد خرید من  

نگران نباش.پول زیادی ک نبوده کلا ۲۰۰ تومن بوده فوقش جواب نده فدای سرت،بعدم مطمئن باش میاد جوابتم میده این دو روز تعطیلیه و احتمالا مسافرت و مهمونیه و اکثرا اصلا مسئولیت پذیر نیستن و بزور جواب ادمو میدن بعد از واریز پول.

دوستان عزیزم توجه کنیدبرای خریداینترنتی ازهرسایت وکانال وپیجی حتما باید نشان اعتمادالکترونیک داشته باشه که یک آرم آبی رنگه.گوگل سرچ کنین شکلشوببینین.اگه داشت قطعا مطمئنه

آرآمِشِـہ اِمروزَم فَقَط بِـہ خآطر نَدآشتَـטּ اِنتِظآر اَز بَقیَست ,,
ن عزیزم خودش گفت به این شماره حساب پول واریز کنم 

خب دیگهپول به حسابش رفته وظیفه داره پاسخگو باشه شما هم دوباره عکس رسید پولت رو براش بفرست یا پول رو بفرسته یا لباس

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...