2777
2789
عنوان

داغ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 45 پست
اگه اصفهان بودی معرفی میکردم . تابستون این روسری قواره بزرگ رنگی خوشگلا رو که همه میخریدن ۳۰ چهل توم ...

کجای اصفهان؟آخرسبزه میدون که میخوره به میدان امام؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا؟ به منم بگید خب اینقدر کلاه سرم نره

من خودم از فروشگاه شرکت همسرم میخرم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
کدوم شهرید ؟به نظرم گرونه من سنندجم خواستم یه بارونی بگیرم گفت ۲۲۰ گفتم گرونه😂

تهرانم. والا پارسال ۲۲۰ بارونی اینجا هم ارزون نبوده. حالا امسال خدا به خیر کنه

واقعا به نظر شما آدمهای پولدار و لاکچری(!) از ۱۲۵ تومن شال مینالن؟ به نظرم تا حالا اینجور آدمها رو ندیدین بعضیهاتون. شال ۵۰۰ تومنم باشه به چشم اونا نمیاد

واقعا به نظر شما آدمهای پولدار و لاکچری(!) از ۱۲۵ تومن شال مینالن؟ به نظرم تا حالا اینجور آدمها رو ن ...

خداروشکر با اینجور آدمها رفت وامد نداریم وگرنه آدم دق میکنه که 😆

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
خداروشکر با اینجور آدمها رفت وامد نداریم وگرنه آدم دق میکنه که 😆

بله من بدبخت تقریبا همه دوستا و آشناهام همینن! ببین چه حالیم. اصلا معنی نداشتن و بی پولی رو درک نمیکنن اصلا. همه اش رستورانهای گرون و کافی شاپهای آنچنانی قرار میذارن 

بله من بدبخت تقریبا همه دوستا و آشناهام همینن! ببین چه حالیم. اصلا معنی نداشتن و بی پولی رو درک نمیک ...

چقدر بد  حالا اونا از کجا میفهمن چیو چند خریدی جنس ارزون بخر الکی بگو دویست خریدم قرار هارو هم کمتر برو بپیچون 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
چقدر بد  حالا اونا از کجا میفهمن چیو چند خریدی جنس ارزون بخر الکی بگو دویست خریدم قرار هارو هم ...

من که بخوامم نمیتووونم جنسهایی که اونا میخرن بخرم همه شون مارک های گرون میخرن.‌ اینی که بفهمن ارزونه برام مهم نیست خوب من اینم؛ عیب نیست که. ولی محل قرارها واقعا مساله است. دقیقا از چند تا قرار یکیش رو میرم

چقدر بد  حالا اونا از کجا میفهمن چیو چند خریدی جنس ارزون بخر الکی بگو دویست خریدم قرار هارو هم ...

دویست واسه اونا ارزونه عزیزم. کیف یا کفش میخرن دو میلیون تومن

خدایی مفته؟ پارسال شال پشمی چهل تومن بود 

عزیزم دیگه خودت تهرانی از میلاد نور و قائمو تندیس و.. با این قیمت شال خریدن هنره! خوب گرفتی بنظرم وقتی از سوپر ی روغن زیتون میگیرم ۱۳۰ تومن دیگه شال جای خود داره