نرم افزار رضوان نصب کن توی خود حرم باید ثبت نام کنید چون باید چی پی آر اس روشن کنی بعد اگه شانست باشه اسمت درمیاد بهت پیام میدن حتما هم شناسنامه یا کارت ملی اون ۵:نفر میخواد من هم اینطور اسمم دراومد دعوت شدم هم شانسی تو حرم خادم ها بهم کارت دعوت دادن اگه همینطور فیش بدن دیگه نیازی به شناسنامه نیس
منم دور از جونتون 1ساله در گیر مریضی بودم.خدا راشکر درمان شدم.چندی پیش فامیلمون خواب دیده بود امام ر ...
ای جوونم.. خداروشکر که خوب شدی.. ان شاالله همیشه سلامت باشی.. منو خیلی دعا کن.. 🙏
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
انشاالله که دعوت میشید عزیزم. امسال برای شاید بیستمین بار رفتم مشهد روز یکی مونده به برگشت تو هتل به همسرم گفتم یعنی واقعا اینقدر بدیم که بعد از این همه اومدن امام رضا مارو به غذا خوریش دعوت نمیکنه؟ به خودش قسم فردا ناهار تو غذاخوریش بودیم .برای همون روز ۸ تا فیش غذا گیرمون اومد + یه خادم که کنارم نشسته بود گفت دوست دارم از غذای امروزم بهت بدم بدون اینکه من چیزی بگم