2777
2789
عنوان

اورژانسی برای کودکان

80 بازدید | 15 پست

سلام مامانا بچه هاتونو اورژانسی کجا می برین دکتر پسرم پریشب اشغال تخمه پیدا کرد گذاشت دهنش باباش یه تیکشو دراورد ولی بعدش گفت بازم تو دهتش هست بر عکسش کردیم چیزی بیرون نیومد سعی کردم با انگشت از دهنش بیارم بیرون نشد. بعدش باباش گفت شنیده تو دماغ فوت می کنن میاد بیرون فوت کرد چیزی ندیدیم بیاد بیرون . بچم کلی اذیت شد. حالا از اون روز سینش خس خس داره بد نفس می کشه . می ترسم . می خوام ببرم دکتر. دکترا تو مطب که وقت ندادن. به نظرتون کجا برم بهتره؟

حق من در کائنات محفوظه نوبت منم می شه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم بچم که خس خس و سرفه داشت بردم دکتر دکتر گفت چیزی توی گلوش نپریده؟؟

بعدش عکس گرفت و گفت نه چیزی نیست حساسیته

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
اتفاقا منم بچم که خس خس و سرفه داشت بردم دکتر دکتر گفت چیزی توی گلوش نپریده؟؟ بعدش عکس گرفت و گفت ن ...

اخه از اون شب اینجوری شده

نگران نباش

برو بیمارستان کودکانی یا کلینیکی جایی

من اصفهانم وگرنه بهت میگفتم کجا برو

واسش صلوات فرستادم انشالله هیچی نیست و رفع میشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
نگران نباش برو بیمارستان کودکانی یا کلینیکی جایی من اصفهانم وگرنه بهت میگفتم کجا برو واسش صلوات ف ...

مرسی عزیزم ایشالا . دعا کنید

میتونی هم سرچ کنی  بیمارستان مخصوص کودکان در تهران

سرچ کردم بیمارستان مفید . و طبی کودکان هستن وللی میگن اونجا انقدر شلوغه که خوب رسیدگی نمیشه. ولی مجبورم انگار برم همون جا

سرچ کردم بیمارستان مفید . و طبی کودکان هستن وللی میگن اونجا انقدر شلوغه که خوب رسیدگی نمیشه. ولی مجب ...

برو دیگه چاره ای نیست

چون بیمارستان کودکان بالاخره اشعه عکسی که میگیرن شاید کمتر باشه..متخصص داره بالاخره.. برو به امیده خدا