2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نشسته نذار باشه کمرش عیب پیدا میکنه هااا

بزار  یکم بچه قوی بشه بزرگ بشه بعدش خودش میشینه بابا

بچه من انقدر شل و ول بود همه میگفتن نکنه نرمی استخان داره

حالا بیا ببین

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
زیاد نشسته نذار باشه کمرش عیب پیدا میکنه هااا بزار  یکم بچه قوی بشه بزرگ بشه بعدش خودش میشینه ...

میترسم خب

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
میترسم خب

نترس عزیزم بچه اولته حتما ..

بچه ای که نشه درست بگیریش یعنی سرش رو بگیری پاهاش در بره یا پاهاش رو بگیری سرش بره یه وره دیگه اون رو باید ترسید

بچه سالم که ترس نداره گلم

استرس بعد شیر میدی به بچه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
نترس عزیزم بچه اولته حتما .. بچه ای که نشه درست بگیریش یعنی سرش رو بگیری پاهاش در بره یا پاهاش رو ب ...

این حالتی میشه ولی نمیتونه چارچنگی کنه

این حالتی میشه ولی نمیتونه چارچنگی کنه

واااای عزیزم

بچه به این ماهی...

اصلا دیر نیست

بعضی بچه ها قبل از نشستنه کامل چارچنگی راه میرن..

عزیزم  

واااای عزیزم بچه به این ماهی... اصلا دیر نیست بعضی بچه ها قبل از نشستنه کامل چارچنگی راه میرن.. ...

واقعا؟