2777
2789
عنوان

به نظرتون با این مرد چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 44 پست
آره بخدا حرفت درسته خيلى باهات موافقم....منم اوايل مثل بچه ها ميگفتم اجازه ميدى برم خونه بابام؟؟اجاز ...

دقيقا بايد همينكارو كني

صد در صد عقيدم اينه موقع بيرون رفتن فقط بايد به همسر اطلاع بدي نه اجازه بگيري

الان بچه ها هم ديگه اجازه نميگيرن يه زن عاقل بالغ خيلي خنده داره اجازه يگيره بره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

.دوهفته س نیومده دنبالش گفت تا قیامت نمیام بمون همون جا پیش عزیزات.حالا خواهرمم دیوونه شده میگه چیکا ...

نره بخدا اينجور مردا اصلا ب درد زندگى نميخورن اينا بايد برن شير ننشونو بخورن....مال من ك اينجور نبود الان بيا ببين چيه حالا اين ك اينجوره واى ب حال خواهرت بيچاره مثل من بدبخته....

ببخشيد رك گفتم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.دوهفته س نیومده دنبالش گفت تا قیامت نمیام بمون همون جا پیش عزیزات.حالا خواهرمم دیوونه شده میگه چیکا ...

باید بزرگترهای شما با پدر و مادر اون آقا حرف بزنن تکلیف رو روشن کنن به هیچ وجه هم نذارید خواهرتون خودش پاشه بره چون اینجور رفت و آمد واسش از قبل خیلی سخت تر میشه

خواهرت خودش بیاد چی میشه؟ چه غلطی میخواد بکنه؟ الان که قیامت شده چی شده؟

نمیذاره بیاد دعوا راه میندازه.باورتون میشه کل هفته رو اونجان حتی پسره صبحانه رم میره پیش مامانش.ولی مامانم بیمار ام اس نمیذاره بهش سربزنه.کل کارای بیمارستان و داروهارو من و خواهر بزرگم انجام میدیم.حالا ی کاری ب خواهرم بگیم دعوا راه میفته ک خودتون انجامش بدین .این در حالیکه پسره همش ب مامانم میگه من مثل پسرتون بدونین .ب خدا تا حالا ی نون برا مامانم نگرفته ببره

به نظرم آدم هرچی خودش بیشتر احترام خانوادشو نگه داره شوهرا هم بیشتر احترام نگه میدارن باید دقیقا مثل خودشون رفتار کرد گفت نمیام بگه به جهنم پیش مامان بابای عزیزم میمونم تا کور شی فقط تو آدمی؟ حق داری نه نه باباتو ببینی؟ هرروز اونجا پلاسی حالا نوبت منه.

مردا اگه یک درصد با خودشون احساس کنن تحدیدشون جواب داده بدتر میکنن ولی اگه بفهمن تو از اونا دیوونه تری خودشون آدم میشن.

نره بخدا اينجور مردا اصلا ب درد زندگى نميخورن اينا بايد برن شير ننشونو بخورن....مال من ك اينجور نبود ...

نه عزیزم .دقیقا بدبخت شده انقد بی شخصیته که حرفهای گندتر از دهنشم میزنه حتی تو برخوردشم احترام مامانو نداره.گرفتار شدیم.

نمیذاره بیاد دعوا راه میندازه.باورتون میشه کل هفته رو اونجان حتی پسره صبحانه رم میره پیش مامانش.ولی ...

البته میتونه از دوست داشتن زیاد خواهرتون باشه شاید حسوده باید خواهرتون باهاش حرف بزنن و سنگاشونو وا بکنن به نظر من خواهرتون بیرون باهاش قرار بذاره وباهم حرف بزنن

نمیذاره بیاد دعوا راه میندازه.باورتون میشه کل هفته رو اونجان حتی پسره صبحانه رم میره پیش مامانش.ولی ...

خوب دعوا راه بندازه

انقدر دعوا راه بندازه تا خسته بشه

خواهرت هم خیلی مظلومه

دقيقا بايد همينكارو كني صد در صد عقيدم اينه موقع بيرون رفتن فقط بايد به همسر اطلاع بدي نه اجازه بگي ...

آره بخدا اوايل سوال ميكردم ولى الان فقط اطلاع ميدم ك اگر برنگشتم بدونه كجا بايد دنبالم بگرده....

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

ببخشید عزیزان ک تک تک نمیتونم ریپلای کنم ولی نظراتو میخونم اکثرتونم درست میگین هم خواهرم خیلی زن شل و سستی بود هم پسره زیادی مامانیه.متاسفانه انقد آدمای بی شخصیتی هستن ک خواهرم خواست با برادرش حرف بزنه گوشی رو جواب نمیداد.

نه عزیزم .دقیقا بدبخت شده انقد بی شخصیته که حرفهای گندتر از دهنشم میزنه حتی تو برخوردشم احترام مامان ...

خواهرت مجبوره الان با اين الدنگ بمونه شما و پدر مادرت پشتيبانش نيستين؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اتا اینجا که مشخص شد :

۱.شوهر خواهرت شعور که نداره، چون نمیذاره خواهرت بره مادر مریضش و ببینه

۲. خواهرتم دوست نداره چون دو هفته است دلشم براش تنگ نشده

۳. خانواده خوبی هم نداره

۴. بچه ننه هم هست

خوب، حالا بگو چه خوبیی داره که خواهرت انقدر دلش میخواد برگرده؟