2777
2789

سلام عزیزان

من دوره های پریودم نامنظمه یه مدت با انواع و اقسام قرص و آمپول زیر نظر دکتر اقدام کردم برای بارداری اما نشد😥آخرین باری که پریود شدم ۱۹مهر بوده یعنی دقیقا ۴۵ روز پیش منم دیگه هیچ دارویی مصرف نکردم .خیلی از علایم بارداری هم دارم 

سه بار بی بی چکام هم زیاد مشخص نبودن یکیش یه خط پر رنگ یه خط هاله داشت 

یکیش پخش شد و مشخص نبود😥خلاصه صبح رفتم آز اما زنگ زدم گفت منفیه 😢دکترم اینجا نیست که برم پیشش 😭

حالا میخواستم با توجه به تجربیات شما ببینم میشه باردار باشم و آز نشون نداده باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اون اوایلش خیلی ذوق بچه داشتم هرروز بی بی چک میذاشتم و ازمایش هی میدادم خخخخ ولی بعد از یه ماه بی بی چک نشون داد ازمایشمم بعد از دوماه نشون داد اگه بی بی چک نشون داده ایشالا ک بارداری عزیزم یه نی نی خوشگ مشگل داری 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
چجوریه؟میشه راهنماییم کنید

آزمایشگاه برو اگه میخوای آزاد آزمایش بدی بگو تیتر بتا ميخام

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
والا من اون اوایلش خیلی ذوق بچه داشتم هرروز بی بی چک میذاشتم و ازمایش هی میدادم خخخخ ولی بعد از یه م ...

امیدوارم شما و نی نی گلتون همیشه سلامت باشین 

جنسیتش چیه؟آخه میگن آز که دیر نشون بده اکثرا پسره میخوام بدونم این درسته یا نه؟

صبح هم که رفتم آزاد گرفتم آز رو پس اون جداگانه س ؟اونم آز خون هست؟

همون خون که ازت میگیرن بجاش عدد میگن فقط گرونتره

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
امیدوارم شما و نی نی گلتون همیشه سلامت باشین  جنسیتش چیه؟آخه میگن آز که دیر نشون بده اکثرا پسر ...

ممنون عزیزم اره درسته برای منم پسر بود البته الان یکسالشه😍

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
صبح هم که رفتم آزاد گرفتم آز رو پس اون جداگانه س ؟اونم آز خون هست؟

عزیزم بعد 45 روز آز منفی بوده منفیه 

تیتر نمیخواد بدی 

احتمال خطا بی بیچک هست ولی آزمایش نه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
آهان یعنی چقدر گرونتر آز رو صبح ازم ۲۷گرفت 

فکر کنم چهل پنجاه بپرس دقیق نمیدونم

بازم خودت میدونی اگه میدونی حامله ای واقعا برو