کسی بوده که با خونریزی شبیه پریود،ولی مقدار متوسط،بچه اش مونده باشه؟من شاغلم و مرخصی هم ندارم اصلا.نمیتونم استراحت مطلق داشته باشم.از چندروز پیش لک بینی های خیلی کم داشتم.حالا مثل پریود شده.دکتر شیاف پروژسترون داده.ولی کم نکرده خونریزیم رو.کسی تجربه مشابه داشته؟
وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
متاستفانه منم خون ریزی داشتم و در عرض دوروز فرشتمو از دست دادم هرچی سریع تر برو دکتر سر سری نگیر
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤