2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه از اینجا رفتن چه تلاشی میکنی؟

پول جمع ميكنم 😐زبانمو قوي ميكنم

شوهرم راحت ميتونه بره ولي نميره 

خيلي داغانم🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
واسه رسیدن بهش چیکار میکنی؟

دارم تلاش میکنم 

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

شما کنکوری بودید؟؟

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
واسه خودت و همسرت هیچی نمیخوای!؟

طبیعتا دخترم ارامش داشته باشه ما هم داریم دیگه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
شما کنکوری بودید؟؟

من شاغلم اما قصد داشتم کنکور بدم و دندونپزشکی بخونم، تا الان هم واسش تلاش کردم اما الان شک دارم که آیا ارزشش رو داره که واسه رسیدن به اين خواسته از خوشیای چندین سالم بگذرم و دوري و دلتنگي و... رو تحمل كنم و کمتر واسه عزیزانم وقت بذارم!؟

ارزوم تغییر خودمه.فعلا دارم رو اعتماد بنفس و رفتارم کار میکنم و اینکه رو خودم و چیزاییکه نیاز دارم شناخت پیدا کنم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
طبیعتا دخترم ارامش داشته باشه ما هم داریم دیگه

آره قطعا آرامش شما تو زندگي باعث آرامش دخترتون هم هست و واقعا آرامش خيلي مهمه تو زندگي...

من بچه ندارم اما قصد دارم اگه بچه دار شدم همچنان همسرم تو اولويت اول باشه(مامان بدجنسي ميشم)😅

شما قطعا خيلي مامان نمونه اي هستين😘