2777
2789
واسه رسیدن بهش چیکار میکنی؟

یه برنامه ریزی روزانه داریم که البته یه برنامه بلند مدت و کوتاه مدت هم داریم که این برنامه ریزی روزانه ازش تاثیر میگیره ، با هم تو دوره های روانشناسی و درامد زایی شرکت میکنیم ، طبق این برنامه پول رهن رو تبدیل به خرید خونه کردیم البته با جابجایی یه سری اموال ، امیدوارم خدا و کائنات همراه ما باشن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب كه بهش نزديكي و هدفتو باور داري

مرسی😊 بنظرمن ادم به وجود اومده واسه داشتن ارزو و هدف های بزرگ که اراده کنه به هرچی که میخواد میرسه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
یه برنامه ریزی روزانه داریم که البته یه برنامه بلند مدت و کوتاه مدت هم داریم که این برنامه ریزی روزا ...

خوشحال ميشم فرصتشو داشتين جزئي تر با مثال توضيح بدين🌹👌🏻

اگه اشكال نداره شغلتون رو هم بگيد كه بدونم با چه درآمدي اينطور مديريت ميكنيد🌹

آره قطعا آرامش شما تو زندگي باعث آرامش دخترتون هم هست و واقعا آرامش خيلي مهمه تو زندگي... من بچه ند ...

تو لطف داری😘😘

همه مامانا و باباها بچه هاشون تو الویتن .. یاحداقل این چیزیه ک من دیدم و شنیدم .. ولی ب این معنی نیست ک همدیگرو فراموش کنن و اهمیت ندن ب هم .. ایشالا خودت  بچه دار میشی و متوجه حرفم میشی ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
برگشت عشقم 

خيلي از دوستام رو ديدم كه اين آرزشون بوده اما الان كس ديگه اي اومده تو زندگيشون كه روزي هزااااار بار خدا رو شكر ميكنن كه خدا از چيزي كه ميخواستن خيلي بهترشو بهشون داده... ميدونم حرفش راحته و عملش سخت اما بسپار به خدا كه بهترينا رو واست رقم بزنه