2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماهی هست ک تو نی نی سایت شرو کردم به فروش کارهام! شاید بعضی ها منو بشناسین بعضی ها هم نه!

ی عده هستن ک همیشه این سوالات رو توی تاپیک هام میپرسن!

امروز اومدم کلی به همشون ج بدم ک ابهامات رفع شه!

.ی سری میپرسن ک چرا همه تاپیک هات در مورد تابلوهاته؟

_خب راستش من ی کاربری دیگه دارم و چون با این کاربریم ممکن آشنا منو بشناسه و اکثرا آیدی تلگرامم و پیج اینستام رو دارن و منو دیدن نمیخوام مشکلاتم رو کسی متوجه شه! برا همین با اون کاربریم تاپیک های شخصیم رو میزنم!

.ی عده دیگه میپرسن ک چرا رو عکس تابلوهات اسم الهه هستش،  الهه کیه؟!

_الهه اسم خودم هستش،  و این کاربری مال خودم نیس،  برای دوستم بود چن بار از کارام عکس گزاشته بود اینجا چند نفر سوال داشتن هی از من می‌پرسید به اونا میگفت بعضی اوقات پسوردشو میزدم خودم میومدم این شد ک طفلی تسلیم شد گفت این کاربری ارزونی خودت و صحنه رو خالی کرد🤣

.ی چند نفری هم نمیدونم چیکار میکردن عکسایی ک میزاشتم اینجا رو می‌زدن تو گوگل میومد! بعد میگفتن عکسات نتی هستش!

_در جواب این دوستان باید بگم من پیج اینستا دارم ک بیزینس هس و کلی هشتگ میزنم زیر هر پست بخاطر همین با هر سرچ ساده تو گوگل عکسام میاد! بخاطر همین پیج اینستام رو دادم ک برین ببینین از همه کارام در حین انجامشون استوری میزارم،  قبل و بعد کار عکس میدم،اونطوری خیالتون راحت میشه! Elahe_mhm.painting اینم پیجم هس

.و ی موضوع دیگه ک خیلی ها اینجا بهم میگفتن این بود ک ی سری کاربرا عکس تابلوهات رو به اسم خودشون میفرستن تو تاپیک ها!

بخاطر همین موضوع دیگه خیلی وقته رو کارام اسم پیجم رو مینویسم ک کسی نتونه این کارو کنه!

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓