2777
2789
عنوان

نذر، راهی برای حل مشکل

108 بازدید | 12 پست

دوستان سلام ببخشید من و همسرم با یه سری مشکلات که دیگران به وجود آوردن کارمون به جدایی رسیده

و من الان با دختر ۱۹ ماهم خونه پدرم هستم، ما عاشقونه همدیگر رو دوست داشتیم و من هنوز دارم

میشه یکی یه نذری یه راهی بهم بگه که همه چیز درست بشه خواهش میکنم لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اگه ميخولي معجزه واقعي رو ببيني چله زيارت عاشورا به روش حق شناس بخون موترد زيادي مثل شما يا حتي بدتر بودن با خوندن اين چله معجزه ها ديدن،هرچي بگم برات كمه.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
واقعا جواب میده؟ من از غصه دارم دق میکنم

اره عزیزم اول هفت روزِ رو بردار اگه جواب نگرفتی چهل روزِ رو شروع کن امیدوارم همون اولی جواب بده خیلی مجرب و ازش نتیجه گرفتن

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

اين لينك كانالشه 

سايت هم دارن كافيه سرچ كني سايت آيت الله حق شناس و از اونجا دستورالعمل چله عاشورا رو برداري-لينكوكانال هم هست توي سايت.

فقط اين چله رو امام زمان ياد دادن بهسون براي حل مشكل شيعيان شيطان خيلي سعي مي كنه منصرفتون كنه .

اگرم خودتون نمي توني بخوني ميتوني به كسي ياد بدي بخونه برات و يا اينكه با خادم كانال تماس بگيري برات نايب بگيرن كه يكرصله اي بايد به نايب بدي ولي من بارها گره هاي سخت زندگيم رو با اين چله گشودم كه هنوزم باورم نميشه بجز معجزه چيزي بوده باشه

به نظرم بخونش دعوت شدي .تحول رو تو تمام ابعاد زندگيت مي بيني اصلا نور و بركت برات ميباره به شرط اينكه تمام شرايط و مراحلي كه گفته رو رعايت كني.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟