2777
2789
عنوان

سرویس پارچه ای آشپزخانه

2443 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من میخوام سرویس پارچه ای آشپزخونم رو سفارش بدم 

یه پیج هست توی اینستاگرام که خیلی کاراش خوب و باکیفیته و من خیلی وقته فالوشون میکنم و حتما میخواستم برای جهیزیم از کارای ایشون سفارش بدم اما از شانس من الان که میخوام سفارش بدم پارچه ای که من میخوام رو ندارن و موجودی هاشون هیچکدوم به تم آشپزخونه من نمیخوره 

فقط یه پارچه هست که به آشپزخونم میخوره که اونم گل گلی داره و من از گل گلی خیلی خیلی بدم میاد

حالا سوالم اینه که شما جایی رو میشناسید که ۱۰۰٪ بهش اطمینان داشته باشید از لحاظ اینکه جنس پارچشون عالی باشه و دوخت باکیفیت داشته باشن؟ اگه میشناسین ممنون میشم بهم معرفی کنید

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
قیمتش برام مهم نیست فقط کیفیت کارشون بالا باشه و خودتون بهشون سفارش داده باشید

من يه خياط دارم دادم اون دوخت از پشم شيشه هم استفاده كرد خودم كه راضي بودم البته اين كار براي دو سال پيشه امسال ميخوام مدل جديدتر بدم بدوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من يه خياط دارم دادم اون دوخت از پشم شيشه هم استفاده كرد خودم كه راضي بودم البته اين كار براي دو سال ...

عزیزم پیج دارن که نمونه کارهاشون رو بتونم ببینم؟

خانم های عزیز لطفا سوالات خود رو تلفنی یا با آدرس هایی که تو عکسا گذاشتم بپرسین، ...

ممنونم از عکسایی که گذاشتید اما من سرویسم رو سفارش دادم

موفق باشید عزیزم

سلام عزیزم  شما با دکتر محبی بینی زو عمل کردین بالاخره؟

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم