سلام دوستان من 7 روزه عمل اپاندیس کردم 3 روز تو بیمارستان بودم الانم به خاطر دردم نمیتونم بغلش کنم و ازش مواظبت کنم به همین خاطر مامانم ازش مواظبت میکنه بعد من حس میکنم نوزادم منو دیگه نمیشناسه و مادرمو بیشتر میشناسه به خاطر این مساله خیلی ناراحتم .... البته قبل عملم خیلی باهم خوب بودیم الان هر چی صداش میزنم منو نگاه نمیکنه... لطفا بهم بگین چیکار کنم... نوزادم 2 ماه و نیمشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر کن سجده شکر گذاری کن بنداز گردن مادرت خوش به سعادتت بخوای نخوای باز اویزونت می شه اما تا می تونی بزار مادرت کمکت کنه . نوزاد صداش کنی محل نمی زاره بچه انقدر بی محلی به صدا و ادا اتوار های ما می کرد من و شوهرم توهم زده بودیم گوشش مشکل داره 🤣😂
دختر من هفت ماه و شش روزشه خیلی بهم وابسته نیس در کل بچه ی آرومیه بغل همه میره و زیاد پیش مامانم اینا و عمش گذاشتم عادت کرده منو واسه شیر میخواد فقط خخخخ