2777
2789
عنوان

عدم وابستگی نوزادم به من

227 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من 7 روزه عمل اپاندیس کردم 3 روز تو بیمارستان بودم الانم به خاطر دردم نمیتونم بغلش کنم و ازش مواظبت کنم به همین خاطر مامانم ازش مواظبت میکنه بعد من حس میکنم نوزادم منو دیگه نمیشناسه و مادرمو بیشتر میشناسه به خاطر این مساله خیلی ناراحتم .... البته قبل عملم خیلی باهم خوب بودیم الان هر چی صداش میزنم منو نگاه نمیکنه... لطفا بهم بگین چیکار کنم... نوزادم 2 ماه و نیمشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂عزیزممم

نوزاد از شیش ماهگی جدایی از مادرو احساس میکنه 

وقتی شیش ماهش شد ازش جدا بشی کاملا میفهمه اون الان هنوز کوچیکه

سه روزم زمان زیادی نیست

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

نه ماه  بچه تو وجودتون رشد کرده، 

ب صدا و عطر تن تون و ... عادت کرده ،

اصلا با این فکرها ، خودتونو اذیت نکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خدا رو شکر کن سجده شکر گذاری کن بنداز گردن مادرت خوش به سعادتت بخوای نخوای باز اویزونت می شه اما تا می تونی بزار مادرت کمکت کنه . نوزاد صداش کنی محل نمی زاره بچه انقدر بی محلی به صدا و ادا اتوار های ما می کرد من و شوهرم توهم زده بودیم گوشش مشکل داره 🤣😂

اون جوجه الان نمیدونه، نگران نباش فعلا نمی‌شناسه تورو ، بوی تورو می‌فهمه ولی نمی‌شناسه که بخواد یادش بره

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

گلم بچه تازه بعد از شش ماهگی میشناسه اطرافیانشو

دختر من هفت ماه و شش روزشه خیلی بهم وابسته نیس در کل بچه ی آرومیه بغل همه میره و زیاد پیش مامانم اینا و عمش گذاشتم عادت کرده منو واسه شیر میخواد فقط خخخخ

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤