2777
2789
عنوان

كيا دو سه تا داداش دارن؟؟؟؟؟

636 بازدید | 27 پست

من همون مامان بداخلاقم.زده به سرم به خدا.همش نگران اينده پسرامم.اينقدر كه دعوا ميكنن.ميترسم بعدا با هم بد بشن.ميشه اگه چندتا داداش داشتين بگين الان رابطشون چطوريه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دیدم اونهایی که بچگی باهم زیاد دعوا میکنن بزرگ میشن بهم نزدیک ترن

دوست من با خاله اش همسن هست میگه همش باهم دعوا میکردن الانم خیلی باهم خوبن

ولی با داداشش هیچ وقت دعوا نمیکرده الانم رابطه بدی ندارن ولی خاله رو بیشتر دوست داره

ما یدونه داداش داریم و ۳ تاخواهری فداش میشیم 😍😍

اگع ببینین این داداشی که اینقدر دوسش دارین بره با یه دختز مطلقه که بچه داشته  میخواد ازدواج کنه...چ حالی میشین با زنش چجوری رفتار میکنین؟ اصلا قبول میکنین?

کمک کن خداجونم😌

من ۳تادارم.سرهیچی دعواشون شد الان ۶ساله باهم حرف نمیزنن دوتا متاهل دارم که اونا بزرگن بجای اینکه بزرگی کنن اختلافو حل کنن بدترش کردن .خیلی بدی درحق منو خواهرو برادر مجردم کردن درحالی که ماخودمونو براشون میکشتیم الان برادر کوچیکه رو بهانه کردن و۳ساله حتی عید هم به دیدن مادرم نمیرن.دراین حد بی وجدانن.

❤ 
اگع ببینین این داداشی که اینقدر دوسش دارین بره با یه دختز مطلقه که بچه داشته  میخواد ازدواج کنه ...

ببین عزیزم موقعیت دختره رو باید نگاه کرد شاید واقعا دختر خوبی باشه و توی ازدواج قبلیش شکست خورده باشه 

ما در کل خونوادهدسخت گیری نیستیم 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔