2777
2789
عنوان

من بااین شوهرچیکارکنم

427 بازدید | 35 پست

یذره ک عصبانی بشه جیغوداد میکنه

من و خانواده ش تو ی حیاطیم .دیوارمون یکیه

شوهرم این اواخر یطوری شده ک هنوز هیچی نمیگم زود صداشومیبره بالا.دادمیزنه منم میونم باخانواده ش خوب نیس نمیخام خانواده ش بفهمن جروبحث داریم اصلامراعات نمیکنه میبینه حساسم بیشتر صداشوبالامیبره .اصلا موندم هنوز هییییییچی نگفتم داد میزنه بنظرتون چیکارش کنم ای اخلاقش خیلی بده

چند سالشه

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

27

وقتی داد میزنه بی محلی کن و کار خودتو بکن. برنامه بریز واسه زندگی وقتی عمل نکرد نه کاری باهاش داشته باش نه بحث کن نه آشپزی کن

با خونسردی عادتش بده به عمل

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
جو اروم نگه دار تا میتونی ولش کن به حال خودش

اخه عزیزم تو زندگی هزار تاچیز پیش میاد ادم یهو دلش ی چیزی میخاد یای چیزی طبق میلش نیس یاخلاصه ی چیزی بشه تامیام حرفی بزنم زود سیماش اتصال پیدامیکنه

اها امکان داره ها چون چندروز پیش ازشدت کم خونی غش کرد

اره شوهرمن دستش رفته بود دستگاه ازش زیادخون رفته بود همش دیدم بی دلیل دادمیزنه حرصش درمیاد دعوامیکنه بردم ازمایش داد ب دکترگفتم اینجوری شده گفت خونش خیلی کم شده ۷ باید ۱۳بشه😑😑😑

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚