2777
2789
عنوان

انتخاب اسم نی‌نی

127 بازدید | 13 پست

سلام خانم‌ها نی‌نی من دختره و فروردین دنیا میاد ولی هنوز اسم انتخاب نکردم.

شما چه پیشنهادی برای نی‌نی دارید؟

برام مهمه که ایرانی و با مفهوم باشه

ممنون میشم کمکم کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه ی منم دخمله فروردینم بدنیا میاد هنوز هیچی براش نخریدم 

اسمشم هر چی میگم یکی یه چیزی میگه بلاخره 

میگم نفس میگن مگه دمو بازدمه 

میگم نهال میگن مگه درخته 

نیگم برکه میگن مگه رودخانس 

میگم رها میگن مگه ول و بی بندباره 

میگم پناه...... 

میگم باران ...... 

میگم..... 

وانی شدم دیگه 

نمیدونم چی بزارم اصلا😩😩😩

مهرسا

تانیا (اسم بین المللی) تو فارسی: به معنی دختر بی همتا

تو فرانسوی: به معنای ملکه مهربان 

تو روسی : به معنای دریای بی کران فک کنم

ملورین : مروارید درشت 

نفس

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

به نظرم ترنم قشنگه و ماهور یه اسم اصیل ایرانیه که خیلی هم خاص ...لنا قشنگه اما ایرانی نیس...لیانا هم خوبه 

....انشالله که به سلامتی نی نی کوچولوت بدنیا بیاد قدمش پر خیر برکت باشه عزیزم

تاریخ شروع98/10/27 

هلیا و ایدا ...ایناز ....ایسان .....مهرسا ....مهتاب....مهدیس ....پریناز پریا اینا اسمهای مورد علاقه منه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن