2777
2789

میخواستم بدونم از راهی که رفتین راضی هستین ؟

الان هم برگردین همین رشته و شغل رو انتخاب میکنین؟ چرا؟

فرصت رسیدگی به خانواده و وقت گذاشتن واسه خودتون و عزیزاتون رو دارید؟

فرصت انجام کارهای مورد علاقتون رو دارید؟

از درآمدتون راضی هستید؟ و اگه اشکال نداره مقدار حدودی درآمدتون چقدره

سلام 

بله  هزاربارم برگردم بازم همين رشته رو انتخاب ميكنم 

چون عاشقشم 

هرچند خيلي سختي كشيدم و به درامد هم نرسيدم 

همسرم بيشتر از خودم سختي كشيد

الان كارم نسبتا سبكه 

يه كار سبك رو دوس دارم 

ولي نه اينكه كل زندگي ادم بشه كارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونپزشکی رو نمیدونم ولی دوستم پزشکی خونده پشیمونه، ۱ سال طرح عمومی راه دور رفت تخصص قبول شد راه دور بعد ۴ سال الان باید ۴ سال بره طرح تخصص باز راه دور از زمان دانشجویی ازدواج کرده الان خودش مخصوصا شوهرش خسته شده دیگه هنوز به درآمد اون جوری هم که نرسیده

دندونپزشکی رو نمیدونم ولی دوستم پزشکی خونده پشیمونه، ۱ سال طرح عمومی راه دور رفت تخصص قبول شد راه دو ...

دقيقا خيلي سخته و درامد خوبي هم نيست 

ولي برا من تنها كاريه كه ازش لذت ميبرم و خوشحالم از انجامش (البته بجز كاراي خونه  و مادري و... كه از همه چي شيرينتره)

همسرمم خيلي دوس داره كارمو

سلام 

من دانشجوی دندونپزشکی ام

اره راضیم و برگردم بازم همین رشته رو انتخاب میکنم(من پزشکی هم قبول شدم و اونموقه دودل بودم بین پزشکی و دندون  ولی الان مطمینم اگه برگردم دندونو انتخاب میکنم)به کارای خونه زیاد نمیرسم بیشتر بیرون غذا میخوریم مهمون زیاد نداریم و  ....ولی تفریح و داریم هفته ای یکی دوبار حتما میریم میگردیم .راجب درامدم فعلا نمیتونم نظری بدم

دقيقا خيلي سخته و درامد خوبي هم نيست  ولي برا من تنها كاريه كه ازش لذت ميبرم و خوشحالم از انجا ...

شما کی ازدواج کردی؟ شهر دیگه بودین؟ این دوستم که شوهرش خیلی باهاش همکاری کرده ولی واقعا سخته باز خوبه شغلش یه جوریه تونسته باهاش همراهی کنه وگرنه خیلی سختتر بود

سلام  بله  هزاربارم برگردم بازم همين رشته رو انتخاب ميكنم  چون عاشقشم  ه ...

عزیزم شما پزشکید؟ حدود درآمدتون رو هم اگه اشکال نداره بگید. از سختیاش هم اگه ممکنه بیشتر بگید

سلام  من دانشجوی دندونپزشکی ام اره راضیم و برگردم بازم همین رشته رو انتخاب میکنم(من پزشکی هم ...

سختی درساتون در چه حده؟ از شیوه مطالعه واسه کنکورتونم بگید لطفا