2777
2789
عنوان

دوستانی ک اروپا هستن بیایین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت به یه حقیقت تلخی پی بردم... اینکه من تو مازندران به دنیا اومدم  و هفت جدم مازندرانی ه ...

نه ناامید نشو حالا مازندرانی گویشه من حتی لهجه شهر خودمونو بلد نیستم😂 ولی زبانم خیلی خوبه😋

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
من اصلا مازندرانی‌اَم بلد نیستم حرف بزنم چه برسه به انگلیسی 😂😂😂

لهجمون خیلی داغونه میدونم. انقد تلاش میکنم لهجه نداشته باشم نمیشه

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟

وااییی این ‌حرفیه لهجه مازندرانی تو‌نشانه اصالتته 

من عاشق لهجه های مختلف ایرانم‌ایدقدر لذت میبرم کسی با لهجه حرف میزنه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
وااییی این ‌حرفیه لهجه مازندرانی تو‌نشانه اصالتته  من عاشق لهجه های مختلف ایرانم‌ایدقدر لذت می ...

من خیلی خیلی لهجه ها رو دوست دارم اصفهانی و ترکی و... عاشقشونم.. ولی لهجه ی ما یه جوریه واقعا

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
عه مگه ایران نیستی عزیزم؟ من ایرانم، زبان دوست دارم ولی خب منم مثل خودتم، نمیتونم

ن عزیزم نیستم. اشتباه نکن حتما ادامه بده من زمان مجردیم میرفتم خییلی خوب یاد گرفته بودم ولی بعد ازدواجم کلا تعطیل کردم و سالها بعد ک مهاجرت کردم خیلی بدردم خورد خیییلی دستو پاشکسته یادم مونده بود ولی بازم خوب بود الان همون یزره هم یادم رفته. بخون ضرر نمیکنی. 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
من زمان کمی دارم برای یادگیری  تقریبا 7 الی 8 ماهه دیگه میرم  کلاسهای زبان ایران کمبریج ر ...

فیلللم نگاه کن  حداقل گوشت اشنا میشه با کلمات

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

نه قشنگه که لهجتون. اتفاقا از گویشهای شهرای مختلف خوشم میاد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خودمم خیلی دوس دارم لهجه های شهرارو ولی واس ما یه کم خنده داره😉

نه بابا اتفاقا قشنگه.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من خیلی خیلی لهجه ها رو دوست دارم اصفهانی و ترکی و... عاشقشونم.. ولی لهجه ی ما یه جوریه واقعا

اتفاقا خیلی قشنگه.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.