چجوری زبان رو یاد گرفتین؟ ادامه تحصیل دادین؟ ازصفر شروع کردین یا نه؟
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من عاشق لهجه های مختلف ایرانمایدقدر لذت میبرم کسی با لهجه حرف میزنه
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عه مگه ایران نیستی عزیزم؟ من ایرانم، زبان دوست دارم ولی خب منم مثل خودتم، نمیتونم
ن عزیزم نیستم. اشتباه نکن حتما ادامه بده من زمان مجردیم میرفتم خییلی خوب یاد گرفته بودم ولی بعد ازدواجم کلا تعطیل کردم و سالها بعد ک مهاجرت کردم خیلی بدردم خورد خیییلی دستو پاشکسته یادم مونده بود ولی بازم خوب بود الان همون یزره هم یادم رفته. بخون ضرر نمیکنی.
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
من زمان کمی دارم برای یادگیری تقریبا 7 الی 8 ماهه دیگه میرم کلاسهای زبان ایران کمبریج ر ...
فیلللم نگاه کن حداقل گوشت اشنا میشه با کلمات
من خیلی خیلی لهجه ها رو دوست دارم اصفهانی و ترکی و... عاشقشونم.. ولی لهجه ی ما یه جوریه واقعا
اتفاقا خیلی قشنگه.
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.