2777
2789

باسلام.من 7ساله نازایی دارم پیش هر دکتری که فکرش رو بکنید رفتم ولی موفق نشدم شوهرم مشکل تحرک اسپرم داره و خودم هم پلی کیستیک هستم و مشکلات دیگه.چند روز پیش رفتم شیراز پیش رستمی که گفت کیست اندومتریوز داری و باید عمل بشی بعد این همه سال وقتی فهمیدم مشکلم بزرگتر شده خیلی افسرده شدم حالا تو یزد دکتر افلاطیون رو معرفی کردن و من اطلاعات ندارم میشه از شما خواهش کنم کمکم کنید

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

من نزدیک های بوشهر زندگی میکنم و اصلا یزد رو نمیشناسم و رفت و آمد برام واقعا سخته چون شاغل هستم،تعریف افلاطیون رو خیلی شنیدم حالا از شما دوستانم نظر و راهنمایی میخوام

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

و اطلاعات دقیق هم ندارم نه آدرس دارم نه شماره تلفن.اصلا نمیدونم چطور نوبت بگیرم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اطلاعات دقیق هم ندارم نه آدرس دارم نه شماره تلفن.اصلا نمیدونم چطور نوبت بگیرم،

سلام.دکتر افلاطونیان دربیمارستان مادر یزد هستند وبسیار ماهر ومهربان هستند ودرکارشون بسیا ر دقت نطر دارندحتما برای مداوا تا زود هست بهشون مراجعه کنید سک نکنید با یار خدا حتما جواب میگیرید.من مریضش بودم وهر ۲ دفعه مثبت شد انتقالم.

سلام.دکتر افلاطونیان دربیمارستان مادر یزد هستند وبسیار ماهر ومهربان هستند ودرکارشون بسیا ر دقت نطر د ...

خدارو شکرivfکردین؟هزینه اش چقدر شد؟من تو شیراز تحت نظر رستمی هستم خیلی وارد هست تو کارش و با تجربه اما بسیار دکتر پولکی هست.میخواستم بدونم هزینه های این چطوره

سلام.دکتر افلاطونیان دربیمارستان مادر یزد هستند وبسیار ماهر ومهربان هستند ودرکارشون بسیا ر دقت نطر د ...

یعنی شما الان 2تا بچه داری؟خب میشه بیشتر اطلاعات بدین به من؟بیمارستان مادر خصوصی هست؟؟

دفعه اول هزینه همه چی نزدیک ۴ تومن مرداد ۹۷ بود و دفعه دوم ابان بود فقط هزینه انتقال۲ تومن.دفع ...

یعنی دو بار ivfشدی؟دفعه اول بدون نتیجه بود؟؟رستمی تو شیراز برا کاشت 15میلیون میگیره

بله ببمارستانش خصوصی هست ولی خیلی خوب رسیدگی میکنن.ودکتر کریم زاده میبدی ودکتر عباس افلاطونیان با هم همکاری دارند وعالی به مریض هاشون رسیدگی میکننزنگ بزنید بیمارستان مادر بهتون مشاوره میدن.شماره اش را از ۱۱۸ بگیرین

نه دفعه اول در۳ ماهگی سقط شد.والان باردارم.

خدارو صد مرتبه شکر.مشکلتون چی بود برا نازایی،چند ماهتون هست.میگن باید دوشنبه ها بری تا خود دکتر رو ببینی این درسته؟

بله ببمارستانش خصوصی هست ولی خیلی خوب رسیدگی میکنن.ودکتر کریم زاده میبدی ودکتر عباس افلاطونیان با هم ...

بیمارستان لاله پس کجا هست.خب من الان چطوری ازش نوبت بگیرم تا برم پیشش میترسم اینهمه راه بکوبم بیام وقت واسه ویزیت نداشته باشن یا دکتر نباشه

بیمارستان لاله تهران هست.بیمارستان مادر یزده .زنگ بزنید بیمارستان مادر بهتون مشاوره ووقت میدن.دکتر ا ...

شماره تلفن دارین ازشون

بیمارستان لاله تهران هست.بیمارستان مادر یزده .زنگ بزنید بیمارستان مادر بهتون مشاوره ووقت میدن.دکتر ا ...

تو بیمارستان ویزیت میکنه یا مطب خودش