2777
2789

بچه ها خبر حاملگی هاتونو چطوری به مادر و پدر خودتون و شوهرتون گفتین؟

عکس العملشون چی بود؟

من شوهرم میگه اگه حامله شدی ، مث یه کلیپ که قبلا دیدیم ، پانتومیم بازی کنیم و بهشون بگیم

خودم دوس دارم یه جعبه درس کنم و یه طناب توش بزارم و سر طناب به در جعبه باشه ، توی بقیشم عکسای دونفری و خونوادگی و اخرشم یه برچسب که یه نی نی تو راهه 😂😂😂 بعد بریم خونشون و بهشون بگیم هدیه گرفتیم براشون 😅

حالا شما چیکارا کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم مبارکه مامان خوش ذوق ^__^

هر دوتا ایده خیلی قشنگ بودن 

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

هیچی به خواهرام.تک تک پیام دادم سلام خاله جون من دارم میام.یکیشوو متوجه نشد فقط.داداشمم تصویری حرف میزدیم بهش گفتم داری دایی میشیا.شوهرمم بی بی چک روکادو کردم دادم دستش😂😂😂بابامم ازطریق خواهران دهن لق فهمید همین 

هیچی  

منکه هیچی مادرشوهرم به بابام گفته بود . بابامم نمیدونسته . شوکه شده 😂 تا چند ماه باورش نمیشد

خودم به مامانم گفتم اینجوری که فقط صداش کردم گفت حتما میخوای بگی حامله ای 😂😂😂 گفتم اره گفت خاک برسرت 🙄🙄🙄

زندگی زیباست

مامانم به خواهرشوهرم گفت

اونم خندید گفت خاک تو سرت😑

به مامانمم که گفتم خیلی سرد و خنک گفت مبارک باشه با یه استیکر😒

کلا همه از خود بیخود شدن

البته بچه دوم بود😂😂

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

هیچی من به مامانم زنگ زدم گفتم 😑😶شوهرمم که وقتی بی بی چک مثبت شد از تو دستشویی پریدم بیرون وگفتم من حاملم اونم گفت نه بابا الکیه 😑😁بعدم خانواده شوهر فهمیدن بدون هیچ کار خاصی هیچ کاریم نکردن 😂😂گفتن خب حامله شدی دیگه 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
چه کارایی   من شوهرم تازه شب تست دادم صبح زنگ ابوالفضل توراهه ولی بعدش فهمیدیم دختره

ابوالفضل تو راهه😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”