2777
2789

بچه ها چندشب پیش فک کردم بابامه کنارم اومدودستاشوتودستام گرف ویه حس ونیروی خاصی داشت بعدبوسم کردوگفت خوب بخوابی منم اینقدتوخواب احساس شادی وایناداشتم ولی صبح فهمیدم بابام نکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبار تو خواب و بیداری تو دلم میگفتم که کاش یکی تو خواب بغلم میکرد حس کردم یکی بغلم کرده و صورتش مو داشت و بهم مبخورد اما حس من خیلی بد بود نسبت بهش . از ذهنم گذشت آیه الکرسی بخونم همون لحظه خلاص شدم از دستش 

هیچ  

جن بوده 😂😂😂😂😁😁😁😁

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
منم یبار تو خواب و بیداری تو دلم میگفتم که کاش یکی تو خواب بغلم میکرد حس کردم یکی بغلم کرده و صورتش ...

برامن یه فردمسن بودجونم هرشب بابام میادصحبت میکنه فک کردم بابامه