2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بختکه تو بغل شوهرت بخاب 

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

سعی کن تند تند نفس عمیق بکشی و یکی از اعضای بدنت رو تکون بدی مثل انگشت دست یا پا سریع خوب میشی 

اسمش بختک یا فلج اندامه ی اتفاق کاملا نرماله

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

اخه میدونین انگارنامریی هست بعددست وپاهام تودستشه نمیتونم دربیارم بعدنیشگون میگیره همش حتی دیشب روسرم بالاشت گذاشته بودم دقیقا بازهمینجوری شدم نمیذاشت بالشت روبرداردم

واقعا  واقعابده  پریشبم کلی پامونیشگون گرف

😐😐😐نیشگونم بلدن بگیرن😆😆😆😆بختک فقط میوفته رو ادم و احساس خفگی ب ادم دست میده دیگ قلقلکو نیشگونو این اداها از خودش در نمیاره معلوم چیه شاید جنه مواظب خودت باش 😆

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

چیزی به اسم بختک وجود نداره فقط ذهن آدم ه، من زمانی که فکر میکردم بختک ه ی موجودی میدیدم سیاه و بد ترکیب که بوی بد میداد نمیتونستم دست و پام و تکون بدم داد میزدم کسی نمیشنید، از وقتی اعتقادم به این چیزا عوض شد و فهمیدم که وقتی آدم بیدار میشه و بدنش هنوز تو حالت خوابه اینجوری میشه، هر از گاهی اینجوری میشم اما اصلا چیزی نمیبینم و کاملا هم میدونم که بیدارم و بدنم انگار خوابه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
😐😐😐نیشگونم بلدن بگیرن😆😆😆😆بختک فقط میوفته رو ادم و احساس خفگی ب ادم دست میده دیگ قلقلکو نیشگون ...

بخداپرشیب اینقدپاهامونیشگون گرف صبح ک بیدارشدم دردم گرف هنوزم حس میکردم

عزیزم اسم قدیمش بختک بوده امروزه میدونیم که تنش عصبی باعث این قضیه میشه و چون بدن تو شرایط ترسناکی که قبلا نبوده قرار گرفته(قفل شدن و عدم تحرک)ممکنه چیزایی ببینه  و حس کنه مغز که حقیقی نیست فکر کنم مشغله ذهنی داری و زیاد هم بروز ندادی در واقع تو خودت ریختی عزیزم حتما برو مشاور منم اینجوری میشدم و با مشاوره و سعی کردن به داشتن آرامش درست شده

اینجورباشه خوبه گفتم نکنه جن زده شدم خخخخ

نه نرماله  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...