2777
2789

سلام دوستان هزینه سونو هفته ۳۲ چقدر میشه حدودا ،با دفترچه؟؟ میدونم شهرهای مختلف و جاهای مختلف فرق میکنه ولی حدود اش میخوام، من کرج هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نرفتم ولی با دفترچه تو بیمارستان دولتی ۱۳تومنه سونو سادس مثه سونو قلب غربالگری نیس که گرون باشه تازشم اگرهم بیمارستان دولتی نباشه و وقت نده تو مطب هم فوقش ۶۵شده نه بیشتر البته من شهرستانم 

منم میخوام هفته اینده برم پرسیدم گف ۶۵ تومن نمیدونم حالا 😐

ایشالله همین قدر کم باشه، ولی بعید میدونم ،چون اینجا ساده ترین سونو که هفته ۹ انجام میشه ۸۰ ، 

ایشالله همین قدر کم باشه، ولی بعید میدونم ،چون اینجا ساده ترین سونو که هفته ۹ انجام میشه ۸۰ ، 

من سونو قلب ۴۵ دادم 

ان تی ۱۹۰ 

انومالی ۱۳۰ 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من هنوز نرفتم ولی با دفترچه تو بیمارستان دولتی ۱۳تومنه سونو سادس مثه سونو قلب غربالگری نیس که گ ...

نسخه بیرون بیمارستان دولتی قبول نمیکنه تو کرج، با این تفاوت قیمت باید برم پس چند جا بپرسم، منم فکر میکنم مثل آنومالی، آنومالی کرج ۱۹۰ بود، 

من سونو قلب ۴۵ دادم  ان تی ۱۹۰  انومالی ۱۳۰

کرج آنومالی ۱۹۰ ، ان تی ۲۵۰ دادم، البته من آنومالی رفتم یه جای خاص که همه تو کرج هم قبول دارن ۱۳۷ دادم، ولی همه جا ۱۹۰ و ۲۰۰ بود

کرج آنومالی ۱۹۰ ، ان تی ۲۵۰ دادم، البته من آنومالی رفتم یه جای خاص که همه تو کرج هم قبول دارن ۱۳۷ دا ...

من اصفهانم عزیزم 

دولت اباد انجام دادم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
کرج آنومالی ۱۹۰ ، ان تی ۲۵۰ دادم، البته من آنومالی رفتم یه جای خاص که همه تو کرج هم قبول دارن ۱۳۷ دا ...

ان شالله سالم باشن فقط سروقتم بدنیا بیان