2777
2789

خب بگیم که همه میفهمن دیگه 😐

من یه بار دبیرستانی که بودم برای پروژه درس امار مجبور شدم با دو تا از همکلاسی هام برم بیرون و اینا.سبک زندگی اونا و عقایدشون با من خب کلی فرق داشت....اون روز کاری کردم که هنوز که هنوزه خودمو بابت ش سرزنش میکنم 😑

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینکارو زیاد کردم😂😂😂

فکر میکردم خودم تنهام😂

فقط اونجاش که یکی میاد میگه این بوی سوختگی از کجاس توام میگی هیچ جا اونم فکر میکنه توهم زده😅

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

پام رفت روی بلبل پدر نامزدم 😖😖 اینقدر دوستش داشت :(( بدبخت کتلت شد 

هنوزم نفهمیدن که چجوری له شد و مرد :(

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

کار بدی نبوده ولی دوس نداشتم کسی متوجه بشه . تو بارداری هوس شدید میکردم تو شیشه بچه شیر گرم بخورم شیرینش هم میکردم

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
فکر میکردم خودم تنهام😂 فقط اونجاش که یکی میاد میگه این بوی سوختگی از کجاس توام میگی هیچ جا اونم فک ...

اره من گفتم بو از خونه همسایس 😂😂😂

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
بيخيال بابا تقصير خودت كه نبوده

درسته

اما باور کن بعد از چهار سال اگر مادر شوهرمینا بدونن میخوان ی حرفی از توش در بیارن

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
وااااای من فک کنم انقد عدس و ابگوشت سوزوندم نصف فاضلابمون حبوبات سوختس میزارم یک جرتی بزنم بیدار می ...

همش تقصیر این نی نی سایته😂من همیشه پیاز میسوزونم سریع یدونه دیگه میارم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم