2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاحالا چندین بار اومدم با برادرشوهرم دس بدم . یوهو  وسطاش یادم افتاده نامحرمه .  اخه ب ...

خب ما تو خونمون از این حرفا نداشتیم اصلا 

ولی تو خانواده ی همسرم خیلی مهمه این مسائل 

الان همه میدونن من اعتقاد ندارم و دیگه عجیب نیست براشون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اهاااا عمم به مامانم گفت توم لنگه مامانت دخترزایی خدا بهش دوقلو دختر داد😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خونه مادرشوهر من آنتن دهی موبایل نداره باید بری جلوی پنجره حرف بزنی من اونقد مسخره میکردم که چطور مو ...

وای😝😝😝

یعنی منم در اینده خوته ای نصیبم میشه که مشکل برق کشی و گاز داره😕

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
هرجور راحتی زندگی کن

والا از من راحت تر و بی خیال تر کسی نیست 😂

برام مهم نیست کی چی میگه و چی فکر میکنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره میگفت داداش من محرمه چون با من از یه مادر شیر خورده ولی داداش اصغر محرم نیست. البته ناگفته نماند ...

😂😂😂😂😂 خوب شد جدا شدی . ولی کاش اون اصغرو با خودت اورده بودی . خوشم اومد ازش 😂😂