mahsa.a3016 مدیر عضویت: 1395/08/01 تعداد پست: 1082 عنوان بیاین بگین.....😐 | مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 106 پست سلام بگین درچه حالین.چیکارمیکنین؟فردا ظهر ناهار چی میخواین بپزین؟کجامیرین و..... 1397/09/01 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namnaam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 699 دارم به دخترم شیر میدم تونی نی سایتم.فرداناهار تصمیم دارم باقلی پلو با گوشت بزارم نی نی تو عشقه😍😍😍
12mahbano عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1814 ظرفیت همینم نداشت اگ مقصری باید معذرت بخوای یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
pizza عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 6801 عزیزدلم دعوا واسه همه پیش میاد ،زن و شوهر دعوا نکنن ک زندگی تکراری میشه اون بوس اشتیش می ارزه ب کل د ... حرفايي كه بهم زد كلا مهرشو از دلم برد من روي قبر ارزوهام گريه ميكنم ببخشيد ناراحتت كردم عزيزم ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35840 عزیزم...چرا؟ناراحتی از این بابت؟ اره مگه میشه ناراحت نباشم..فقط بدون دوست داشتنم یک طرفس به خاطره همین خیلی مشکل داشتیم با هم برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
pizza عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 6801 عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ..امیدوارم خدا به زندگیت ارامش بده دوستم... ممنونم عزيرم❤️ببخشيد ناراحتت كردم ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
12mahbano عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1814 حرفايي كه بهم زد كلا مهرشو از دلم برد من روي قبر ارزوهام گريه ميكنم ببخشيد ناراحتت كردم عزيزم ن بابا این چ حرفیه کاش تو اروم شی سبک شی من خوشحال میشم،ایشالا خدا کمکت کنه یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28034 اره مگه میشه ناراحت نباشم..فقط بدون دوست داشتنم یک طرفس به خاطره همین خیلی مشکل داشتیم با هم عزیزم😢😢😢😢😢راهی نداره برگردی؟اخه توتاپیکات خوندم شوهرت میخوادبری زندگی کنی من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
maf696790 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 291 آخه مفصله قضیه.بخوام بگم باید سه صفحه بنویسم.من واسه همتون صلوات فرستادم اگه خواهری کنین شماهم واسه ... ان شالله که هرچی تو دلت میگذرا اگه خیره همون برات پیش بیاداللهم صل علی محمّد وآل محمّد ❤❤👨👩👧👨👩👧دنیام دخترم وهمسرم👨👩👧👨👩👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کاررررردان عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3420 اره مگه میشه ناراحت نباشم..فقط بدون دوست داشتنم یک طرفس به خاطره همین خیلی مشکل داشتیم با هم عزیزم...اگه دوسش داشتی چرا جدا شدی؟عزیزم فقط برات آرامش قلب و روحتو میخام.میدونم چقد سخته از کسی که عاشقشی جدا باشی... هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
namnaam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 699 ان شالله که هرچی تو دلت میگذرا اگه خیره همون برات پیش بیاد اللهم صل علی محمّد وآل محمّد 😚😚😚😚
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35840 عزیزم😢😢😢😢😢راهی نداره برگردی؟اخه توتاپیکات خوندم شوهرت میخوادبری زندگی کنی همسرم هیچ راهی واسم نگذاشت از هر راهی بگی رفتم ولی به بن بست رسیدم برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28034 همسرم هیچ راهی واسم نگذاشت از هر راهی بگی رفتم ولی به بن بست رسیدم انشالاخدابه دلت ارامش بده....نمیدونم یکی بود فک کنم اسم کاربریش پسته یافندوق بود همسرش خیلی دوست داشت برگرده من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35840 عزیزم...اگه دوسش داشتی چرا جدا شدی؟عزیزم فقط برات آرامش قلب و روحتو میخام.میدونم چقد سخته از کسی که ... فحاشی..زندونی میکرد تو خونه..مشروب..سره بچه دار نشدنم زخمزبونم میزد..خیلی مشکل داشتمباهاش برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35840 انشالاخدابه دلت ارامش بده....نمیدونم یکی بود فک کنم اسم کاربریش پسته یافندوق بود همسرش خیلی دوست داش ... من نبودم برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔