2777
2789
عنوان

ازمایش هورمونی روز سوم پریودی

8460 بازدید | 23 پست

سلام خانوما کسی بوده روز سوم پریودش ازمایش هورمونی داده باشه؟ 

حتما باید توی روز سوم باشه یا تا پنجم میشه؟ پریوداتون چجوری محاسبه میکنید که دقیق روز سوم بشه!؟ میخوام برم آزمایش بدم اما از شانسم خورده به تعطیلات این چند روز

و خدا هست ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم گفتن روز دوم یا سوم ولی فکنم یه بار روز چهارم دادم..

شب قبلش باید ساعت ۱۰ خوابیده باشی یا حداقل درازکش باشی.. باید خواب خوبی داشته باشی رابطه جنسی نداشته باشی سینه هات تصلا تحریک نشن ضبح باید ۶ تا ۶ربع بیدار شده باشی من تو یه آزمایشگاه ربع ساعت نشستم تو یه آزمایشگاه یک ساعت نشستم یعد آزمایش دادم.. صبح هم چیزی نخوری بهتره

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
دکتر ماه قبل برام نوشت نتونستم برم. این ماه میرم. روزی که پریود میشه بشمار سومین روزش. حساب کردن ندا ...

اخه من مثلا ساعت سه امروز پریود بشم تا فردا ساعت سه رو میگم روز اول و همینطور روزهای بعدش! اما یسری میگن این محاسبه غلطه! حساس شدم میخوام بدونم واقعا باید روز سوم برم

و خدا هست ....
به منم گفتن روز دوم یا سوم ولی فکنم یه بار روز چهارم دادم.. شب قبلش باید ساعت ۱۰ خوابیده باشی یا حد ...

اینارو نمیدونستم ممنون، البته توی پریودی که نمیشه رابطه داشت

و خدا هست ....
اینارو نمیدونستم ممنون، البته توی پریودی که نمیشه رابطه داشت

کلا شرایط آزمایشش اینه .. این بیشتر برا آزمایش پرولاکتین چون با تحریک شدن متغیر میشه .. دکتر هم ندونسته دارو میده

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦