2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری میشید؟

74 بازدید | 11 پست

اصل حال هیچی رو ندارم.از صبح عین جنازه افتادم رومبل.کلی هم تو خونه کار هست دست و دلم به کار نمیره.پسرم بیچاره پوسید از صبح یه دقیقه نرفتم باهاش بازی کنم.چرا اینجوری شدم  

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

من انقدر که گوشی بیخودی وقتمو حروم میکنه بعضی وقتا میزارمش دانشگاه میام خونه چند روز نفسسس میکشم 😂.

شماهم امتحان کن

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا با پسرتون بازیای بی تحرک مثل منچ و شطرنج و مار پله و اینا بازی کنید

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜
میخوای پریود بشی. حامله. ای 😂😂  بازم بگمممم😛😛😛

میشه از حاملگی باشه؟۴روز مونده هنوز به پربودم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
یا با پسرتون بازیای بی تحرک مثل منچ و شطرنج و مار پله و اینا بازی کنید

حال اونم ندارم:)

اگه پریودی یا در استانه پریود شدنی نرو ولی ممکنه علائم افسردگی باشع

۴ روز مونده اگه بیاد.چون اقدام کردم واسه بارداری