2777
2789
نه نه ديگه اومدي نسازي.تلخ چرا آخه نعنا بارون كرده لابد🤣🤣🤣🤣

از تندی زیاد ب تلخی میزنه خیلی زیادم درست کرده حیفه😣

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوز هندی اگه داره به اندازه دو یا سه مرحله روی رنده بکش بریز توش

واقعا؟؟ممنون میگم امتحان کنه😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
از تندی زیاد ب تلخی میزنه خیلی زیادم درست کرده حیفه😣

توش از اونا ك مثل سيب زميني هست ولي بي مزس بزنه اسمش يادم رفته

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
توش از اونا ك مثل سيب زميني هست ولي بي مزس بزنه اسمش يادم رفته

یکی از دوستان ک فعلا گفت جوز هندی تا ببینیم چی پیش میاد😃

عزیزم فلفل تلخ میکنه قبلش باید ۳روزتواب نمک خیس بمونه تلخیش بره

عزیزم بعدش تو سرکه دوباره بریزه خراب نمیشه؟کپک و..نمیزنه؟

عزیزم یه سوال دارم خواهرم ترشی مخلوط درست کرده خیلی تند شده چیکارش کنه؟؟چند تا فلفل سبز ریز کرده داخ ...

به خاطر فلفله فلفل سبز علاوه برتندی زیاد بریزی تلخ میکنه

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
عزیزم بعدش تو سرکه دوباره بریزه خراب نمیشه؟کپک و..نمیزنه؟

نه اول ابجوش میارم میزاریم سرد بشه توش نمک میریزیم وقتی سرد شد تو ظرف در دارفلفل میریزیم روش اب نمک که درست کردیم درش رو میبندیم سه روز میزاریم تویخجال بمونه بعداز سه روز میریزیم توصافی ابش بره خشک که شد میریزیم تو سرکه 

نه اول ابجوش میارم میزاریم سرد بشه توش نمک میریزیم وقتی سرد شد تو ظرف در دارفلفل میریزیم روش اب نمک ...

یعنی تو آب نمکم فلفل بریزه؟فلفل چی؟متوجه نشدم درست ببخشید زیاد میپرسم

یعنی تو آب نمکم فلفل بریزه؟فلفل چی؟متوجه نشدم درست ببخشید زیاد میپرسم

اگه میخواین تو ترشی دزیادفلفل بریزید باید فلفل رو از قبل توآب نمک خیس کنید وگرنه ترشی تلخ میشه