2777
2789

امروز ۸روزه دکتر اسپیلنت برنداشته تا ده روز بمونه پوستم چربه از دوطرف چسبهاشل شدن الکی رو پوستم هستن اینارو یواش بردارم دوباره چسب کنم ضرری نداره

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ده روز خیلی زیاده برا همه یه هفته گذاشت واسه من ترمیم کرده حالا گفت ده روز وحشتناکه نه حموم برم نه چسب عوض کنم از همه چیز عمل اینش سخته

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام
اخه ده روز خیلی زیاده برا همه یه هفته گذاشت واسه من ترمیم کرده حالا گفت ده روز وحشتناکه نه حموم برم ...

منم هفته پیش شنیه عمل کردم دکتر بهم گفت باید 10 روز بگذره دو روز دیگ مونده، 😑😑

میشه بهم بگی چی شد اخه من روز سوم همه چسبای روی اسپلینتو کندم و الان روز هفتم هست تا  روز ده باید صبر کنم و استرس شدید دارم خوابم نمیبره نکنه بینیم خراب شه🥺 فشار اسپلینت هم خیلی زیاده بینیم درد میکنه🥺