2777
2789
عنوان

خانما خیلی نگرانم.نمیدونستم باردارم و رادیو لوژی انجام دادم‌!...

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 20 پست
نه تازه دیروز فهمیدم حدود ۵ هفته ام و شنبه انجام دادم رادیو لوژی

منم حدودا 6هفته بودم یعنی چند روز بعد از لقاح نمیدونستم باردارم و پسرم و بردم از دستش عکس گرفتن چون تکون میداد چهاربار انجام دادن بعد که فهمیدم باردارم خیلی ترسیدم دکترم گفت میزان اشعه ای که استفاده میشه کمه و آسیبی به بچه نمیرسونه مخصوصا شما که جنین تازه داره تشکیل میشه و اگه کوچکترین آسیبی از اشعه ببینه سقط میشه اگه سقط نشده یعنی مشکلی نداره

ولی باز دلم آروم نبود همش دلهره داشتم تو سونو ها همه چیز حوب بود تا اینکه دو هفته پیش رفتم سونو آنرمالی 18هفته و با اطمینان متوجه شدم همه چیزش سالمه

اگه خیلی نگرانی برو همونجایی که عکس گرفتی و سوال کن برای عکس گرفتن چه میزان اشعه استفاده شده تا خیالت راحت باشه من چون بیمارستان دولتی بود و پیگیریش سخت بود نرفتم و دکترم هم میگفت نیازی نیست بری خودم میدونم اشعه پایین استفاده کردن

دکتر من گفت اگه آسیب بزنه سقط میشه

در غیر اینصورت میمونه تو هفته پایین

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم  عکس رادیولوژی انداختم تو 4 هفته بودم . و بچم هیچیش  نشد. عکس رنگی برای بارداری خطر ناکه که فقط باعث سقط و تشکیل نشدن قلب میشه اصلا نترسید در هفته های خیلی پایین هر عامل خارجی فقط ممکنه سبب سقط بشه و مشکلی برای بدن بچه ایجاد نمیکنه.