2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 47835 بازدید | 602 پست

گرفتن محضر برای عقد و هزینش معمولا با هر دو خانواده هست و هر دو بالمناصفه

هزینه رو پرداخت میکنن

ضمنا عزیزانم اگه اتاق برای عقد گرفتید هزینش با عروسه و پذیرایی سر عقد رو هم عروس باید هزینه کنه

در این صورت هزینه عاقد رو پدر داماد پرداخت میکنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

سینی جای که معمولا عروس خانم در روز بله برون میاره ترجیحا بهتره تزیین بشه با دوتا شاخه گل 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هر کس راجب نوع پوشش نظرش فرق داره

ولی حتما حتما همون پوششی رو توی خواستگاری داشته باشید که دراینده قراره جلو نامحرم اعمال کنید

دفتر بله برون خریدش با عروس خانم هست

بهتره ی روز قبل بله برون خانواده ها قشنگ حرفاشونو بزنن که روز بله برون فقط همه امضا بکنن و این دفتر زیبا خط خورده نشه

برای عقد محضری آرایش کنید

اگه مراسم عقد کنان به خاطر شرایط مزخرف اقتصادی نمیگیریم حتما حتما  ارایشگاه برید و در حد خیلی لایت و زیبا و ساده آرایش کنید

کلاه های فرانسوی و تاج گلهای طبیعی انتخاب خوبی برای تریین موهاتون

شال حریر سفید یا صورتی خیلی کم رنگ

لیمویی روشن یا ابی روشن

کلا رنگ‌های پاسایلی

استارتر میشه منو راهنمایی کنی؟؟؟

در خد توانم سعي ميكنم

بوگو عشق جان

مرسی استارتر تاپیکتون خیلی مفید و خوبه👍🌹

فدات شم  ممنونم که خوندی

در خد توانم سعي ميكنم بوگو عشق جان

سلام عزیزم ممنون.شمعدونی جان من قبلا عقد کردم جدا شدم و اسمشم تو شناسنامه من هست برام خاستگار هم میاد ولی یه مشکلی که هست من نمیدونم در مورد این دو تا قضیه کی درست تره بگم که به نوعی تو ذوقشون نخوره؟من جلسه اول نهایت جلسه دوم میگم و قضیه بودن اسمشون توشناسنامه رو چه جوریمطرح کنم که بهتر باشه؟ 

سلام عزیزم ممنون.شمعدونی جان من قبلا عقد کردم جدا شدم و اسمشم تو شناسنامه من هست برام خاستگار هم میا ...

میدونی که اسم طرف بعد ازدواج دومت کاملا حذف میشه

همچنین اگه گواهی بکارت ببری از طرف دادگاه اسم اون طرف قبلی کلا حذف میشه

راجب بودن اسم لازم نیست بگی اصلا

فقط بگو با کسی آشنا شدم عقد کردم متاسفانه ! بدون شناخت ...

و جدا شدم

همون جلسه دوم باید بگی ، چون چیزی نیست که بشه پنهانش کرد