2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50155 بازدید | 602 پست
شمعدونی جون یه نظرسنجی گزاشته بودم میشه شرکت کنی؟؟ لینکشو بزارم بعد پاک کنم؟

بذااار

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

تزیین سینی چای خواستگاری با گل مصنوعی

بنظرم واقعا قشنگ شده

و البته از نظر صرف اقتصادی خو بهتره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی چیزی الان یادم اومد! 

اینم مطرح کنم!

اگه سه بار با خواستگارتون بیرون میرید! دوبار ی چیز ساده سفارش بدید! ی بار ی چی که گرونتر باشه! ببینید واکنش طرف چی! حواستون باشه اگه خسیس باشه همینجاهاس که میفهمید!

مثلا همیشه جاهای ارزون قیمت. میبرتون!!یا جاهای شیک ‌لاکچری هم دعوتتون میکنه!؟

اومدم بگم حالا چ کوفتی هستن ک بخوایم جذبشون کنبم 😐والا

این مطلب در مطالب بقیه صفحه ها در اصل واسه خانم هایی که خواستگار دارن

یا قصد ازدواج دارن

بخوان بدونن چطور فرد مورد نظرشونو بدست بیارن

متولد دی ۶۸ هستم حس میکنم داره ازم میگذره شانس ازدواجم کمتر شده🙁

تاپیکمون به روز شد 

روانشناس معجزه که نمیکنه یا غیب گو نیس که اینده رو بدونه. طرف یه قولی همینطوری میده بعد میره بیشتر ف ...

اطلاعی از روشهای علمی نداری خواهر شما پیش یه خوبش برو پیشگویی هم میکنه برات  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
🌹وقتی خواستگار میاد حتما لباسی بپوشید که فرهنگ لباس پوشیدن شما مقابل نامحرم رو نشون میده! 🌹حتما ش ...

اوووف سنتی ترین توصیه ها 

من که هرکی چشمش به چای و میوه و لباسمون بود از پشت تلفن میگفتم بگین نه بسیار هم خرسندم که این طرز فکرو هیچوقت خونمون راه ندادم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اوووف سنتی ترین توصیه ها  من که هرکی چشمش به چای و میوه و لباسمون بود از پشت تلفن میگفتم بگین ...

بعد ی سوال خودتون چطور انتخاب کردید ! واقعا ؟؟

ینی اصلا رفتار و منش و چیزایی میدیدی برات مهم نبود!؟

هزاران هزار کتاب هست  راجب رفتار بدن

یا رفتار در اولین برخورد

یا فن لباس پوشیدن

که توی جهان جزو کتب پر فروش شدن

امکان نداره! اجتناب ناپذیره که انسان‌ها دیگران رو دراولین برخورد از روی ظاهر قضاوت نکنند!

از روی شغل ، تحصیلات، محل زندگی، سبک پذیرایی، سبک لباس پوشیدن و ...

خودتون هم خواسته یا ناخواسته انجامش میدید

بعد ی سوال خودتون چطور انتخاب کردید ! واقعا ؟؟ ینی اصلا رفتار و منش و چیزایی میدیدی برات مهم نبود!؟

اونارو از قبل دیده بودم تو خواستگاری هیچ فیلمی برا هم بازی نکردیم

اونارو از قبل دیده بودم تو خواستگاری هیچ فیلمی برا هم بازی نکردیم

این موارد فیلم نیستن!

شاید شما توی خونه تون سعی نکردید تاثیر بگذارید! ولی این تاثیر گذاری رو جور دیگه انجام دادین...

به هر صورت اجتناب ناپذیره

برای اینه که کسانی که از قبل همو ندیدن در اولین برخورد قضاوت صحیح راجبشون بشه...

کسایی که از قبل قضاوت شده راجبشون قطعا مستثنی هستن

بعد ی سوال خودتون چطور انتخاب کردید ! واقعا ؟؟ ینی اصلا رفتار و منش و چیزایی میدیدی برات مهم نبود!؟ ...

درسته برخورد اول مهمه ولی مهمتر اینه خودت باشی اینکه یه دستورالعمل بدیم برا همه برا خواستگاری اینو بپوش اونو بخر اینجوری حرف بزن و فکر کنیم رو همه خواستگارام همین فرمول جواب میده  یعنی نادیده گرفتن تفاوتهای آدما و فیلم بازی کردن از اول زندگی و بعد رو شدن دست ها بعد عقد! همون که همه ازش مینالن ازدواج هندونه در بسته س برا همینه. از بس عروس دامادا از رو دست هم کپی میکنن اولش همه عین همن و همه ماااه بعدا واقعیتها رو میشه چه ظاهر و چه باطن. 

اگه من آدم ساده ای هستم بهتره تو خواستگاریم هم همون شکلی باشم یا طرف منو میپسنده یا نه لزومی نداره یهو لباس مجلسی فلاان بپوشم و خودمو زبر و زرنگ و کدبانو نشون بدم. یا اگه درونگرا هستم یهوو بپرم دم در سلام علیک گرم کنم دفعه اول برا خودشیرینی!  

این موارد فیلم نیستن! شاید شما توی خونه تون سعی نکردید تاثیر بگذارید! ولی این تاثیر گذاری رو جور دی ...

من فقط داشتم زندگیمو میکردم که شوهرم منو پسندید 

بهترین و تنها راه درست پسندیدن همینه خودت باشی و یکی از این خود خوشش بیاد

توصیه هاتون خوبه ولی برای قبل ازدواج که آدم کلا یه اصلاحاتی انجام بده که جذاب تر بشه اما درست نیست صاف روز خواستگاری بخوای آدمارو تحت تاثیر قرار بدی 

من فقط داشتم زندگیمو میکردم که شوهرم منو پسندید  بهترین و تنها راه درست پسندیدن همینه خودت باش ...

دقیقا ،ولی همه تو راهشون یکی قرار نمیگیره که عاشقشون بشه!

نباید آدم آینده شو منتظر بمونه شاید یکی اومد!

البتهاگه مثل شما بیاد که بسیار عالی هست😘💋

واسه همین مرتب گفتم که خوبه اون طوری باشید که واقعا هستید

مثلا راجب سؤال‌هایی که باید پرسید و .... نگفتم هر چی خواستگارتون گفت مثل ابله ها تایید کنید که خوشش بیاد از شما!

این مسایل ی حد نرمال هست... واسه کسایی که مثلا واقعا خودشونو نمیگیرن! مغرور نیستن! ولی نمیدونن ممکن هست فلان رفتارشون این پالس رو بده که من مغرورم!

آداب_خواستگاری#  

رو میتونید صفحات اول تاپیک بخونید