2777
2789

تو فروشگاه ها که میری یه لیست بلند بالا جلوت میذارن.من دستم خالیه نمیتونم همه چی بگیرم و همه ی اون چیزایی هم که میخام بگیرم نمیتونم حتما مارک خیلی خوبشو بگیرم.لطفا بهم بگید چیا خیلی خیلی ضروریه و حتما باید باشن و چیا نباشن هم ایرادی نداره.خیلی ممنون و مچکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وسایل بهداشتیش برس و ناخن گیر البته قیچی ناخن بگیری بهتره، یه شیشه شیر سایز نوزادی همراه پستونکش شامپو هم فقط بدن و مو بگیر و یه کرم سوختگی کالندولا خوبه ولی من ریکاو میزدم برا پسرم

کریر لازمت نمیشه من نگرفتم لازمم نشد  کالسکه و رورواکم نگرفتم ولی بدجور لازمه باید بخرم

ما همش با ماشینیم.ینی کالسکه خیلی واجبه.؟ من فک میکنم به دردم نمیخوره.کریر بچه خاهرم نوئه نوئه اونو ازش گرفتم.روروئکم میخام بخرم

پتو و ساک بیرونشو جنس خوب بگیر چون خیلی استفاده میشه کریر و کالسکه هم به درد من که خورد لباس زیاد نگیر من الان پسرم سه ماهشه همه لباساش کوچولو شد بعضی هارو حتی نپوشید لوازم بهداشتی ناخن گیر و اینا هم بگیر 

پتو و ساک بیرونشو جنس خوب بگیر چون خیلی استفاده میشه کریر و کالسکه هم به درد من که خورد لباس زیاد نگ ...

به نظرتون سایز صفر بگیرم.دوستام میگن اصلا صفر نگیر

ما همش با ماشینیم.ینی کالسکه خیلی واجبه.؟ من فک میکنم به دردم نمیخوره.کریر بچه خاهرم نوئه نوئه اونو ...

منم همین فکرو میکردم اگه خودت رانندگی میکنی نگیری بهتره ولی اگه شوهرت میبرتت لازمه چون وقتی بچه دار میشی اینقد تو خونه ای دلت میخاد بزنی بیرون 

صندلی ماشینم بچه من خیلی استفاده میکنه همین میزارم توش میخابه 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ما همش با ماشینیم.ینی کالسکه خیلی واجبه.؟ من فک میکنم به دردم نمیخوره.کریر بچه خاهرم نوئه نوئه اونو ...

اگه پیاده خودت جایی نمیری نخر.

ودی من خیلی اهل پیاده روی ام و خیلی استفاده میکنم

حوله نیاز نیست حتما تن پوش داشته باشه از همین نوزادیا بگیری کافیه، کلاه و جوراب برا دو ماه اولش بگیر پتو هم بسته به فصلی که دنیا میاد یه پتو دورپیچ بخر حالا زمستونی یا بهاره، لباس براش زیردکمه دار بگیر چون پهلوهاشو میچوشونه سایز نوزادی فک کنم سه دست کافی باشه، از این چند تیکه ها نخر برو حایی که تک فروشیه زیردکمه حلقه ای بگیر و شلوار و مانتویی ش بیشتر به دردت میخوره

سلام 

بنظرم خیلی چیزا رو ست نگیرید. مثلا ناخنگیر همون تکی کافیه.

یا هوله حمام تن پوش بکار نمیاد. یه دونه ساده اش کافیه.

یا بچه من اصلا سرهمی نمیشد تنش کنیم بیقراری میکرد.

بجاش زیردکمه رکابی و بلوز استین دار و شلوار بگیرید.

ست غذاخوری واجب نیست.

کریر و روروک من نخریدم. رورورک به ستون فقرات اسیب میزنه.

لباس بیرونی هم فقط برا چند ماهگیش بگیرید. چون ممکنه تو اون فصل لباس تنش نشه.

مثلا پسر من کاپشنش تابستون اندازه ش بود. الان مونده رو دستم.

چون ما نمیدونیم جهش رشد بچه ها کی و چقدره.