2777
2789
عنوان

خانمها به نظر شما چکار کنم؟

196 بازدید | 23 پست

سلام، من و شوهرم مستاجریم و با کلی زحمت داشتیم پول جمع میکردیم که خونه بخریم، وقتی طلا گرون شد من طلاهامو فروختم، ولی قیمت خونه یهو رفت بالا و ما با کل پولمون یه همکف کوچولو هم نمیتونستیم بخریم، خلاصه این پول یواش یواش داره خرج میشه، و من نگرانم پول طلای منم الکی خرج بشه، شوهرم کار دولتی نداره و وقتی حقوقشو دیر میدن مجبوریم از این پول پس انداز برداریم، بچه ها به نظرتون من با پول طلام چکار کنم؟تو این اوضاع نابسامان سکه و طلا برم دوباره طلا بخرم؟ 

یه سوال دیگه، شماها تا حالا طلای دست دوم خریدین؟دیگه کارمزد نمیگیرن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای واای حتما یه چیزی بخر . شمش طلا بخر یا هرچی که فکر میکنی ضررش کمتره. دوست من همینطوری 60 میلیون ...

اره والا از همین میترسم، دارم دیوانه میشم، شوهره منم دست و دلباز، داره همه رو خرج میکنه، چون پول دستشه، فکر میکنه خیلی لارجه😒😒😒😒

تا الان هم داشت سرش سود می اومد، اصل پول داره خرج میشه

بذار گنجینه زرین سود بیشتر میده

البته موسسه ملل هم عالیه

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

واای واای حتما یه چیزی بخر . شمش طلا بخر یا هرچی که فکر میکنی ضررش کمتره. دوست من همینطوری 60 میلیون ...

از طرفی میخواستیم ماشین بخریم، چون باردار شدم رفت و آمد با موتور خطر داره، ولی میترسم ماشین یه چیزش بشه همه سرمایه ام دود بشه بره هوا، شمش باید خیلی گرون باشه، نهایتا همون طلارو بتونم بخرم، از این میترسم باز طلا بیاد پایین ضرر کنیم😤😤

عزیزم ماهم همین بلا سرمون اومد هفت سال وام گرفتیم و خرج اضافی نکردیم که خونه بخریم طلاهارو وقتی 140 بود فروختیم بذاریم روش واسه خریدخونه یهو خونه گرون شد البته پول وام و طلا .. الان سپرده اس سود میادروش گاهی کم میاریم ازسودش برمیداریم ولی به اصل پول دست نمیزنیم شوهرمم رعایت میکنه الانم دربدر دنبال یه خونه قیمت پایین هستیم ولی پیدامیشه دیگه خسته شدیم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

طلای دست دوم هم من یبار چندسال پیش خریدم البته تمیز و قابل استفاده بود بجز پول وزن طلاش یه سودی هم طلافروش میکشه روش. حالاشاید طلای شکسته بخ ی چون قابل استفاده نیس سود نگیرن اطلاع ندارم

عزیزم ماهم همین بلا سرمون اومد هفت سال وام گرفتیم و خرج اضافی نکردیم که خونه بخریم طلاهارو وقتی 140 ...

منم وقتی ۲۹۰ بود فروختم، هعییییی خدا لعنتشون کنه، بخدا همون مسکن مهرم دیگه نمیشه با این پولا تو شهرستان خرید😞😞

طلای دست دوم هم من یبار چندسال پیش خریدم البته تمیز و قابل استفاده بود بجز پول وزن طلاش یه سودی هم ط ...

آهان، نه میخوام یه چیز بگیرم استفاده کنم، سرویسم و النگو ها و گوشواره مو فروختم😞 عجبا بازم سود میکشن روش که، 

منم وقتی ۲۹۰ بود فروختم، هعییییی خدا لعنتشون کنه، بخدا همون مسکن مهرم دیگه نمیشه با این پولا تو شهرس ...

آره ماحتی مسگن مهرم راضی بودیم بخداده سال نشده ساختنشون دارن از بغل فرومیریزن خونه های داغونین ولی همونم اینقدرگذاشتن وامهاش جریمه خورده که نمیتونیم بخریم چون دیگه در توانمون نیست قسط سنگین بدیم همینجوری کلی قسط داریم منم بیشترطلاهاموفروختم الان که فقط حلقه دستنه و یه گوشواره سبک