2777
2789
عنوان

چراخدا.....

182 بازدید | 18 پست

چراخدا ب تمام همسنای من اینقدر خوشبختی داده تو فامیل ب من هیچی حتی شوهرم پسردوست دوتا دختر داده بازم خدارو هزاربار شکر ولی از هیچی دلم خوش بود شوهر خوب بده اونم نداد متاسفانه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

عزیزم غصه نخور چند سالته

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم دوتا دختر داده خدا  دستش دردنکنه کاش ۵تا میداد

منم راضیم خداروشکر ولی شوهر احمقم همش دنبال پسرای فامیل و رفیقاش 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

منم کاش بار دارشم بی دردسر دستمون خالی شوهر بدبختم کارگر همش خرج دکتر دکتر دکتر گناه داره 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من که 14ساله منتظرم مادربشم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

شما به خاطر رفتار شوهرت خیلی چیزا رو نبینی

اگر نه نعمت و خوشبختی بزرگتر از داشتن دوتا دختر

من قبل داشتن دخترام کسی رو با دوتا دختر میدیدم میگفتم وایییی خدا دیگه چی از دنیا میخواد 

شما به خاطر رفتار شوهرت خیلی چیزا رو نبینی اگر نه نعمت و خوشبختی بزرگتر از داشتن دوتا دختر من قبل ...

ن من راضیم عاشق دخترامم فقط ازهمین شانس داشتم دیگه هیچی

من که 14ساله منتظرم مادربشم

الهی خدا دوقلو بهت بده هرچندهم دعای من گیرا نیس