sabajoni مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 عنوان بچه ها جونم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 70 پست اگ بی بی چک هاله بندازه ینی مثبت?? نمیشه که کاذب باشع???? زیر پنج دقیقه هاله انداخت...ینی همون اولش وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘 1397/09/01 | 01:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 خدا از دهنت بشنوه ایشالا هر دومون نینی دار شیم انشالا ب حق علی ک نی نی داریم وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14622 اره صب حتما امتحان میکنم..انشالا دعا کت برام عزیزم انشالله برات ۱۰تا صلوات فرستادم گلم 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 خدا از دهنت بشنوه ایشالا هر دومون نینی دار شیم میگم مگ شما حامله نیستی? وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 انشالله برات ۱۰تا صلوات فرستادم گلم مرسی عزیزدلممم دستت درد نکنه انشالا ب حق علی خدا پدرتو سلامت بهت برگردونه و شاد کنار هم زندگی کنید وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14622 مرسی عزیزدلممم دستت درد نکنه انشالا ب حق علی خدا پدرتو سلامت بهت برگردونه و شاد کنار هم زندگی کنید&n ... ممنون گلم .انشاالله😍😍😍😍😍 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 نه گلم سقط شده😔 الهی بمیرم انشالا ک زودی نی نی میاد تو دلت غصه نخور منم سقط کردم یبار وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
72_parasto عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 167 الهی بمیرم انشالا ک زودی نی نی میاد تو دلت غصه نخور منم سقط کردم یبار خدا نکنه گلم😘ایشالا بارداری منم دعا کن باردار شم زودی😍
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 خدا نکنه گلم😘ایشالا بارداری منم دعا کن باردار شم زودی😍 انشالا.چشم عزیزم حتما وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘