2777
2789

شنیدم . کیک کدو حلوایی خ عالیه

میشه هر کس خودش درست کرده دستورشا بده

میترسم از اینترنت بگیرم خراب شه

دستوری که خودتون باش پختید را بگید .

کیک کدو حلوایی :تخم‌مرغ 3 عدد، آرد 2 پیمانه، گردو خرد شده 50 گرم، کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه، شکر 200 گرم، ماست 3 قاشق سوپخوری، بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری دارچین 2 قاشق چایخوری، روغن مایع 1 پیمانه، نمک 1/8 قاشق چایخوری. طرز تهیه :200 گرم کدو حلوایی خام را با دو قاشق غذاخوری شکر بخار پز و بعد از پخت پوره کنید. تخم مرغ ها را با دارچین و شکر بزنید سپس ماست و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید بعد پوره کدو حلوایی را با مواد مخلوط کنید وسپس آرد و نمک و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و در آخر هم گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید مایه کیک را داخل قالبی که کف آن را چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر طبقه وسط بپزید

بعد از گذشتن این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در کیک فرو کنید اگر چیزی نچسبید کیک آماده ست

بعد از خنک شدن روی کیک کرم دلخواه بریزید

🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃

دستور کرمش هم بزارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه کرم کدو حلوایی

برای تهیه این کرم شما به حدود یک لیوان کدوی پوره شده که پخته و پوره شده نیاز دارید به اضافه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و حدود دو سه قاشق شکر بستگی به ذائقه تون داره

خب این موادو باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم مرتب هم بزنید تا شکر حل بشه و مایه تون به غلظت دلخواهتون برسه بعد از روی حرارت بردارید و یه نوک قاشق وانیل و یه تیکه کوچولو کره بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید سرد بشه و به شکل دلخواه کیک رو باهاش تزئین کنید

❤️😊

امیدوارم دوست داشته باشید