بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
من الان چند ساله دارم استفاده میکنم. فقط بار اول درد داره. بارهای بعدش چون ریشه موها سست شده دیگه درد نداره و خیلی دیر به دیر در میاد. پوستمم هیچ مشکلی به هم نزده. فقط هر از چند وقتی یه بار کلا بیخیال اپی میشم تا 2 یا 3 هفته با تیغ میزنم. سعی کن اخر شب استفاده کنی تا بعدش بخوابی. خواب التهاب پوست رو کم میکنه. اگر ژل اصلاح داری بزن اگر نه حتما قبل اپی پوستت تمیز باشه. در کل بعد حمام هم همیشه کرم مرطوب کننده میزنم کل بدنم
درد که داره چون از ریشه میکنه و قشنگ ریشه موهاتو میبینی😁...مخصوصا اگه قبلا با ژیلت میزدی و الان اپلیدی کنی که دردتم بیشتره....یکم قرمز میشه و زیر پوستت دون دونه قرمز میشه یا حتی ممکنه اولش یکم دون دونه خون شه ولی بعدش درست میشه...خوبیش اینه موهای بدنت انقدر نازک و کم میشن که نگو...مامانم وقتی ۱۰ سالم بود برام کادو اپلیدی خرید...ازون موقع با اپلیدی میزنم دست و پا و زیر بغلمو...ولی دل شیر میخواد برای جای حساس و زدن که من نداشتم😅
درد داره پوست من از درد و سوزشش قرمز میشه😕 دیگه استفاده نمیکنم ازش اپلاسیون راحت تره بخدا این ل ...
فقط بار اول پوستت رو قرمز میکنه و درد داره. من اگر بعد 1 ماه اپی بزنم جاهایی که اپی شده دونه های قرمز میزنه. دقیقا جای موهایی که در اومده. وقتی ژل اصلاح میزنم و بعدش میخوابم صبح که بیدار شدم حتی یه دونه هم از دونه های قرمز نمونده