2777
2789
عنوان

تاحالا اینکارو کردین؟

230 بازدید | 13 پست

سلام

من ی پرده اتاق خاب کوچیک 

ی لباس مجلسی ک کادو دادن بهم

دارم میخوام بفروشمشون چون واقعا بدردم نمیخورن و استفاده نکردمشون ولی به پولشون نیاز دارم

دیشب فکر کردم موقع خواب ک بذارمشون تو برنامه دیوار که بفروش برن.شما تاحالا انجام دادین این کارو؟نتیجه داده؟من حس مسکنم برنامه ی بدرد نخوریه و کسی نمیاد اونجا خرید کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه اتفاقا میخرن😁 فقط باید آگهیتو قشنگ و وسوسه انگیز بنویسی. با توضیحات کامل. قیمت معقول و به همراه عکس

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

فروش میره فقط مزاحمشم زیاده

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ولی اینم بگما خیلی پولش نمیسه مثلا اون پرده اکه خیلی شیک باشه و مدلش جدید باشه فوقش ۲۰ تومن اون لباسم ۵۰ تومن بیشتر نمیخرن 

من کلی شومیز ترک داشتم نو نو گذاشتم یه نفرم زنگ نزد ولی عروس هلندی هامون جوجه میزارن منم چند باری گذاشتم خیلی زنگ میزنن ولی چونه زیاد میزنن اخرشم قیمت پایین تر تا حالا سه تا فروختیم بعداین گرونی های اخیر هم یه بار گذاشتیم به نفرم زنگ نزد

فروش میره فقط مزاحمشم زیاده

وای گفتی یه نفرم که خیلی جالب بود عکس سنجاب و تبلت به درد نخوره و حلاصه هر چی داشت میفرستاد میگفت بیاین با عروس هلندی معاوضه کنیم در حالیکه ما نوشته بود فقط فروش 

میگفت پسرم خیلی خوشش اومده 

یه خیاطم همش میگفت به جاش واستون لباس میدوزم پیج ایستناشو داد اصلا دوخت و کارش خوب نبود 

پرده رو سیصد خریدم یبارم نصب نکردمش واقعا اونقد ارزون برمیدارن؟

اره خیلی 

اگه سیصد بوده ۵۰ بر میدارن 

من یه پرده پذیرایی داشتم که خودش حریر بسیار زیبا بود ودوتا تا اویز مخما ل خیلی قشنگ داشت از اونا عمودی ها که دوطرف میزنن  این خونه جدید که اومدیم خوب صاحبخوته براش پرده گرفته بود چون سال دیگه میخواد بیاد و نو سازه منم گفتم ردش کنم اونو ۱۲۰۰ خریده بودم منم گذاشتم ۵۰۰  پنج شیش نفر  زنگ زدن فقط میگفتن قشنگه خیلی ۱۰۰ میدی 

منم دادم به یه نفر که میشناختم زده تو سالنش چیزهای پارچه ای رو اینجوری میخرن ولی وسایلی که برتد باشنو میشه بهتر فروخت گوشی تبلت 

راستی یه لباس سویی ال حی هم دارم که ۵ کیلوییه اونم پارسال که سلور خریدم یه مارک دیگه خواستم بزارم دیوار دیدم تو مایع های اونو گذاسته ۲۲۰ دیگه منصرف شدم وای شاید منم گذشتم بیخودی جا گرفته تو انباری 

وا  

بخدا 

حالا بازم چندتا جوجه داریم باید بزاریم تو دیوار به شوهرم گفتم زودتر بفروشیم ورشکستمون کردن انقد خرجشون زیاده احتمالا چند روز دیکه یه کم بزرگتر شدن میزاریم  مثلا ببین یه چیزهای اینجوری قیمتشون مشخصه همه گذاستن ماهم باید تو همون مایع بزاریم 

اره خیلی  اگه سیصد بوده ۵۰ بر میدارن  من یه پرده پذیرایی داشتم که خودش حریر بسیار زیبا ب ...

من دارم جهیزیپو میخرم ماشین لباسشویی نخریدم زیاد نمیتونم هزینه گنم خانوادم ایران نیستن ک بخرن خودم باید بخرم میشه مشخصات ماشین لباسشوییتو بدی یهو دیدی مشتری شدم