2777
2789

پریروز زردیش ۹،۵بود با این که از روز قبلش براش قطره شروع کرده بودم

احساس میکنم هنوزم با همون شدت مونده یا بیشترم شده

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت ۷روزه س

من واسه دخترم با قطره و سردیجات خوردن پیش رفتم و سردی رو بدنش و دستگاه استفاده کردم زردیش یه هفته ای کمتر شد ولی تا چهل روز هنوز نوک دماغش و داخل چشماش زرد بودن

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

من تا دو ماهگیش البته بی مسئولیتیش از خودم بود عاخه با همون قطره بیلی ناستر میگفتم میاد پایین البته شیرخشت و ترنجبینم میدادم تو دستگاهم میزاشتم هم تو بیمارستان هم خونه ولی نکردم یه متخصص ببرمش ک اینقدر طول نکشه فقط یه هفته طول کشید ک متخصص یه قرص داد آب کردم دادم بهش یک هشتمشو فوری خوب شد

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

من نی نیم روز ۵ به اوجش رسید که ۱۰/۵ بود از اون به بعد هی کم شد تا روز ۱۰ که کلا از بین رفت

ان شاالله نی نی شما هم زود خوب بشه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
۲۱ روز شد تازردیش پاک شد کاملا اونم‌فقط با خوردن‌شیر خشک.دو روز خورد خوب شد

تو اون دو روز شیر خودتونو قطع کردید؟دو روز فقط شیر خشک دادید؟

زیاد گرمش نگیر که بیشتر میشه اگه تونستی و دسترسی به عطاری داشتی شیرخشت و سنای نکی بخر دم کن روزی یه لیوان بخور رو شیرت اثر میزاره فوری میاد پایین واسه پسرم ازین روش استفاده کردم سه روزه کامل خوب شد

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁
من واسه دخترم با قطره و سردیجات خوردن پیش رفتم و سردی رو بدنش و دستگاه استفاده کردم زردیش یه هفته ای ...

ببخشید رو بدنش چیزی میمالیدید؟؟

ببخشید رو بدنش چیزی میمالیدید؟؟

بهترین درمانش اینه که شیر زیاد بخوره اگر خودتون شیر دارید که چه بهتر اگر ندارید بهش شیرخشک بدید

بعدم زیاد نپوشونیدش زردیش بدتر میشه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤