2777
2789
عنوان

خانم ها سوال اورژانسی دارم.....

212 بازدید | 7 پست

دکترم برای درمان کیستم و بارداری قرص اوومید ۵۰ و تجویز کردن.گفتن بعد از اتمام قرص سونو واژینال بده تا فولیکول و اندازه بگیری.اما من الان هیچ دسترسی به سونوگرافی ندارم.توی اینترنتم سرچ کردم نوشته بود روز ۱۲ تا ۱۵ باید این سونو رو انجام داد.حالا میخواستم بدونم که کسی هست که شرایط من و گذرونده باشه؟روز چندم سونو داده؟من برای روز ۱۲ و ۱۴ میتونم برم سونو اما زودتر از اون نمیتونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

12 برو ک تخمکات از بین نره.بموقع آمپول رها سازی بزنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شما آمپول و استفاده کردی؟نتیجه هم دیدی؟

من آمپول رها سازی رو برا iui زدم ولی نتیجه نگرفتم.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دو ماه پیش سونو دادم گفت فولیکولت نابالغه.آمپول هم نزدم.بعد از یک ماه حالم خیلی خوب نبود برای پریود شدنم هم باید آمپول پروژسترون میزدم.اول رفتم آزمایش تا بتونم آمپول و بزنم.آزمایشم مثبت بود.باورم نمیشد.اما متاسفانه بتا ۳۰ بود جنین هم نموند.