2777
2789

بچه ها پدر شوهر و مادرشوهر و برادرشوهرم اومدن خونمون من حاملم استراحتم بد خوابم شبا تو خونه هی اينور اون ور می رم یکم رو مبل یکم رو تخت تا بالاخره يه جا خوابم ببره تا صبح صد بار دستشویی ميرم عادت کردم لباس راحت تو خونه بپوشم تو خونه شصت متری هر کی یه طرف خوابیده اسیر شدم تو اتاق اعصابم بهم ریخته کلافم بچم هم بی قراره انگار تو دلم همش دست و پا میزنه چیکار کنم آروم بشم اصلا شرایط مهمون ندارم

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاریش نمیشه کرد. واسه منم میان جندین روز میمونن. فعلا بچه ندارم ولی از این کار تنفر دارم. ولی از شهر ...

اینام از شهرستان میان قبلا هم ميومدن الان حاملم بی حوصلم 

عزيزم الان هیچ کاری از دستت برنمیاد. پس سعی کن آروم باشی. يه لباس گشاد و راحت بپوش. راحت دستشوییتو برو. خسته شدی يه دور تو خونه بزن. هر وقت خوابت گرفت برو بخواب. بذار نی نیت هم آروم شه. گناه داره. 

حق دااری خیلی. ولی به این فک کن به خاطر تو اومدن. ا‌مدن بهت سر بزنن

نه عزیزم به خاطر کار خودشون اومدن نه به خاطر من من اصلا راضی نیستم خیلی گندش کردم فشار عصبی رومه

ااا به خاط کارشون. چه بی ملاحظع. ببین چرا از قبل به شوهرت نگفتی؟؟

گفتم اینم میگه حق داری اما کاری از دستش بر نمیاد