2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوهفته بود عقد کرده بودیم نصفه شب دیدم یه چیزی خورد تو دهنم که کم مونده بود دندونام خورد بشه تو دهنم.بیدار شدم هاج و واج دیدم شوهرم غلتیده پاش طرف منه تو خواب هم هی میگفت اصغر وایسا اصغر اگه مردی وایسا تا بهت بگم

دیدم بله تو خواب داشته دعوا میکرد و چک و لگدشو من خوردم.منم از شدت درد و حرص دلم یکی زدم توکونش و زود خوابیدم‌.😂

بعدش اون هاج و واج پرید بالا و هی نگاه به اطراف میکرد منم خودمو به خواب زدم🙄😄😄

دوهفته بود عقد کرده بودیم نصفه شب دیدم یه چیزی خورد تو دهنم که کم مونده بود دندونام خورد بشه تو دهنم ...

وااای😂😂😂😂😂😁

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها من بالاتر گفتم كه توي خواب راه ميرم ، كلا هم اعتقادي به لباس براي خواب ندارم و اصلا لباس تنم باشه خوابم نميبره فقط يه تاپ ، بعد يكى دوبار پيش اومده صبح بيدار شدم ديدم لگ يا شلواركي كه شب قبل پام بوده تو بغلمه توي تختخواب، فكر كنم ميخواستم پاشم راه بيفتم اينم برداشتم بپوشم بعد پشيمون شدم دوباره خوابيدم، همسرم ميگه باز خداروشكر لخت نميري به فكر پوشيدن لباس هستى😂اما خودم به شدت ذهنم درگيره ميگم نكنه پوشيدم رفتم و برگشتم باز درش آوردم خوابيدم🤦‍♀️اين ماجراي راه رفتنم هم هميشگى نيست مثلا توي سال يه بار يا دوبار اتفاق افتاده. البته الان واقعا ذهنم درگيره كه نكنه ميرم و ميام و همسرم هم متوجه نميشه😂😂مطمئنم كه از خونه بيرون نميرم اگرم رفته باشم تو خونه يه چرخي زدم و برگشتم😂 

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
😂دوربين بزار 

واااااى فيلم پارانرمال اكتيويتى رو ديدى؟؟؟ ميترسم دوربين بذارم مثل اونا چيزاى عجيب غريب ضبط بشه 😂😂😂😂البته الان به شوخي و خنده ميگما در واقعيت اين فكر كه ممكنه شبا تو خواب راه برم و كسي هم نفهمه خيلي درگيرم كرده چون سابقه راه رفتن دارم همش ميترسم🙈🙈🙈🙈

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
من ی شب ب شوهرم گفتم دره چاهو بردار این بنده خداهم گفته برداشتم گفتم خب حالا بذار😪😪

كامنتها عاليه دارم با خودم بلند بلند ميخندم😂😂😂😂