2777
2789

وااای من بعد سزارینم توهمی شدم شبا تو خواب کابوس میبینم حرف میزنم. دیشبب تو کابوس به شوهرم گفتم ((راستی منوچهرم ازدواج نکرده هنوزا)) اونم گفت منوچهر کیه؟ در اصل تودمم نمیدونستم کیه و تو نسلمونم منوچهر نداریم 😑

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب بودم خواب میدیدم با خواهرم دارم دعوا میکنم یه دفعه یه گاززززز محکم ازشوهرم گرفتم ولشم نمیکردم اونم منو هی میزد که ول کنم ولی ولش نمیکردم حرف نزدم ولی گاز گرفتم

بابامم یه همکار داشت شب تو خواب رابطشو با دوست دخترش جلو زنش لو داد بلوا براش درست کرد زنه که حد نداره

خواهر زندایمم تو خونه خواب بوده هی اسمه دوست پسرشو میاورده بعد داداشش میاد میگه این اسمه کیه که میگی میگه عششششقم شووووهرم نفسم داداشه هم یه چک محکم زده دختره سه متر پریده😁😁😁😁

واى اون موقع بود كه رضا رشيدپور يه برنامه اجرا ميكرد اينترنتى بعد هى وسطش ميگفت بريم يه وُله ببينيم برگرديم ، شب برنامه رو ديديم و خوابيديم نصفه شب از صداي همسرم بيدار شدم داشت از غلت ميزد و همزمان ميگفت بريم يه وُله ببينيم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️بلند و واضح ميگفتا، انگار واقعا داره برنامه اجرا ميكنه🥴🥴من توي خواب حرف نميزنم اما راه ميرم🥴الان براي همسرم عادي شده اما خودش ميگه بار اول كه ديده تو خواب راه ميرم داشته سكته ميكرده😂😂😂

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
پسرم خیلی حرف می زنه تو خواب ،همشم درباره مسابقه و فوتباله بعضی وقتاهم درباره ماشین مسابقه ای حرف می ...

عزيززززززم😍😍😍😍😍

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
من ماه عسل كه بوديم خواب و بيدار بودم گفتم واي يه جونور رو پرده اطاقه ، بيچاره از همه جا بيخبر بلند ...

من همین دیشب تو خواب به شوهرم گفتم پاشو پاشو ببین چه عنکبوت بزرگی رو سقفه اونم مثل جت برق و زد گشت و گشت فهمید که باز من تو خواب نشستم دارم هزیون میگم جالب اینه وقتی بهم میگه بخواب به حرفشم گوش میدم