2777
2789
میشه عکس بزاری منم سه ماهه عمل کردم بینی م فرورفتگی و برآمدگی داره خیلی روش حساسم

ای وای من ترسیدم توفکر عمل بودم

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بلد نیستم عکس بزارم.فقط اینو بگم ک بزرگ شده..بینی من استخونی بودش

من نوک بینی م بزرگتره تو سایتا خوندم نوشته بود ورم نوک بینی دیرتر میخوابه...وسط بینی م گوده خیلی روش حساسم دکتر منم خیلی دکتر خوبیه هیچکدوم از کاراش اینطوری نشده همه هم میگن خوبه اما من راضی نیستم😣

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
من نوک بینی م بزرگتره تو سایتا خوندم نوشته بود ورم نوک بینی دیرتر میخوابه...وسط بینی م گوده خیلی روش ...

گلم نمیخوام حساست کنم ولی دکتره منم همش همینو میگفت ولی ورمش نخوابید بلکه پل بینی م فرورفتگی پیدا کرد چون غضروف رو خیلی نازک کرد و نوک بینیم گرد شد بعد ی مدت نوک بینیم هم زیر پوست دو تیکه شد....پل بینیمو دوبار ژل تزریق کرد ولی بدتر پله پله شد😭😭😭😭😭

من نوک بینی م بزرگتره تو سایتا خوندم نوشته بود ورم نوک بینی دیرتر میخوابه...وسط بینی م گوده خیلی روش ...

حالا انشالله ک مال شما کوچولو بشه و اوشتل و ورمش بخوابه

گلم نمیخوام حساست کنم ولی دکتره منم همش همینو میگفت ولی ورمش نخوابید بلکه پل بینی م فرورفتگی پیدا کر ...

نه من دیگه اینجورم نیست بینی م طبیعی عمل شده هیچ مشکل تنفسی ندارم ولی هنوز نوک بینی م ورم داره

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

سلام

عزیزم بینیتونو ترمیم کردین؟  درست شد؟

من دوماه و نیمه عمل کردم بالا بینیم سمت چشمم یه استخون گرد زده بیرون

.خیلی نگرانم

دکترم گفته بعد یه سال برم پیشش سوهان بکشه برام

اللهم صل علی محمد وآل محمد