2777
2789

من بااینکه پوستم خیلی چربه و طبعم هم گرمه, بعد از عمل‌ بینیم اصلا جوش نزدم... عجیب بود برام سوالت... ولی اون دوستمون درست میگن, گرمی نخور و ماست و خیار بذار رو پوست صورتت, ان شاءالله زودتر خوب میشه 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
منم عمل کردم خیلی جوش زدم دکترم میگف چیزایی ک طبع گرم دارن نخور،مث اناناس،خرما،گردو

من از شانس پریود شدم کلی فشارم میافتاد مجبور شدم فققط گرمی بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بااینکه پوستم خیلی چربه و طبعم هم گرمه, بعد از عمل‌ بینیم اصلا جوش نزدم... عجیب بود برام سوالت... ...

بعضیام ب چسب حساسیت دارن جوش میزنن،من حتی چسب 3mک ضد حساسیت میزدم باز بی فایده بود

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
نه دیگه از روز ششم اینا دیگه نمی خورم. هفت روز صورتم نشستم همینه دیگه

کلا جوش و چربی صورت طبیعیه من ک رو بینیم و صورتم خیلی جوش زد الان صاف صاف شدن

بعضیام ب چسب حساسیت دارن جوش میزنن،من حتی چسب 3mک ضد حساسیت میزدم باز بی فایده بود

فک کنم مال صورت نشستن و گرمی جات خوردنه. هر روز گوشت میخوردم و خرما و عسل و آناناس و 

جدی؟؟؟ چ چیزای عجیبی 

جالب بود برام 

خداروشکر من اصلا نه کبود شد صورتم, نه ورم کردم نه جوش زدم... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
جدی؟؟؟ چ چیزای عجیبی  جالب بود برام  خداروشکر من اصلا نه کبود شد صورتم, نه ورم کردم نه ج ...

اره من زیادی حساس بود تازه جوشامم میترکیدن زیرچسبه خونی میشد اه 

معجزه بوده. اینقد من کبود شدم وحشتتتناک

دکترم عالی بود شکر خدا, بسیار هم طبیعی عمل کرد برام. 

البته کبودی و جوش و اینا بالاخره خوب میشه, می مونه یه مماخ خوجگل ک هرروز دوس داری جلوی آیینه خودتو نگاه کنی و ذوق کنی 😁😍