2777
2789

داداش من ازدوسالگی میزد اکثرا آدما عینکین چه اشکال داره 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۴سالش خیلی کوچیکه 

اگه ب خاطر تنبلی چشمه که انشا الله زود خوب میشه و دیگه نیاز ب عینک نداره

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
اگه ب خاطر تنبلی چشمه که انشا الله زود خوب میشه و دیگه نیاز ب عینک نداره

چشماش ضعیفه کاش موقتی بود دکتر گفت باید دایمی بزنه پسرم واقعا چشماش خوشگله  یه رنگ عسلی شیک به هرکی میگم میگه حیف این چشما بره زیر عینک صورتش ظریف همه میگن وای زیر چشماش گود میشه نمیدونم راست میگن یا نه

چشماش ضعیفه کاش موقتی بود دکتر گفت باید دایمی بزنه پسرم واقعا چشماش خوشگله  یه رنگ عسلی شیک به ...

من خودم عینک دارم ولی فرم چشام تغییر نکرده انشاالله که پسر سما خم‌اینجور باشه

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
چشماش ضعیفه کاش موقتی بود دکتر گفت باید دایمی بزنه پسرم واقعا چشماش خوشگله  یه رنگ عسلی شیک به ...

ای جان.زنده باشه.پسر منم از چهار سالگی عینک گرفته.الان یک سال و نیم میگذره.اذیت که اصلا نمیشه بهت قول میدم.شاید خودت طول بکشه که عادت کنی ولی اون نه خیلی زودتر از اونچه که فکر کنی عادی میشه براش.خیلی هم خوب که فهمیدی والا بدون عینک بیشتر اذیت میشد و تو هم نمیدونستی.البته پسر من استیگماته و زیاد وابسته به عینک نیست و شیشه عینکشم خیلی سبکه.البته دکترش گفته که باید بزنه.فقط یه چیزی به خودت میگم خودتو اذیت نکن اصلا چون به خدا چیز مهمی نیست.من چون خودم گذروندم این دوران رو بهت میگم اصلا اصلا روزگارو به خودت تلخ نکن به خاطر قضیه به این سادگی.من خیلی پشیمونم که خودمو اذیت کردم خیلی.فکر میکردم حالا چیشده و چی قراره بشه.قضیه ساده تر از این حرفهاست.