2777
2789
شما بهترین کارو کردی نه خواهر من فکر میکنه دنیا آخر شده

من فک میکردم حتی باید محل زندگی مون رو عوض کنیم آنقدر آبروم رفته

انگار رسوایی به بار آورده بودم

روز خواستگاری به همسرم توضیح کوچولو دادم اونم اصلا براش مهم نیست

نامزد بودم بهم زدم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بعنوان خواهر ایشون، لطفابهش روحیه بدین.مثل یه شکست خورده باهاش رفتار نکنین.اگه تقصیروکمکاری هم تو رابطش داشته، بهش نگین ،ومثل قبل ازدواجش باهاش خوب باشین.انگار ازدواجی وشکستی نبوده.اطرافیان خیلی در باز یافتن روحیه ی ایشون ،نقش بزرگی دارن

شما بهترین کارو کردی نه خواهر من فکر میکنه دنیا آخر شده

بخدا براش دنیا اخر شده

دلش شکسته 

الان خواب و خوراک و شب و روزش فقط فکر کردن به گذشتس زمان هیچ غلطی نمیکنه انقد سنگینه این روزا براش ولی کم کم خوب میشه 

دلداریش بده

از خدا میخوام ارزو میکنم اگه عاشق همن یه جوری گره وابشه و قسمت هم بشن

بهش بگو گور بابای بعضی ها پیش به سوی بعدی ها😂😂😊😂😂

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بخدا براش دنیا اخر شده دلش شکسته  الان خواب و خوراک و شب و روزش فقط فکر کردن به گذشتس زمان هی ...

ممنون اون پسره خیلی بی لیاقته که خواهرمو از دست داد من میخوام ی ازدواجی کنه چشم خودشو خانوادش درآد 

خواهرم بیشتر حسرت زمان از دست رفته شو میخوره از اینکه اشتباه کرده از اینکه فکر میکنه بازی خورده

این ازدواج نکرده فقط آشنا شده ولی خیلی دوسش داشت البته خانواده ها در جریان بودن

پس تاپیکای منو بده بخونه ک بعده 3سال دوستیو جنگیدن باهمه2_3ماهه عقد کردم بهم خیانت کرد!!

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

مننن...یبار داستانشم تو تاپیکم گفتم...عشقم یطرفه بود ..3 سال جنون وار دوسش داشتم...بعد دو سال دوست شدیم و روانیش بودم..خیلی راحت رهام کرد و از ایران رفت.....

به همین راحتییی...افسرده شدم ....و از لجش بعد 8 ماه با همسرم ازدواج کردم....

اون کیس برگشت ایران و فهمید نامزد کردم پیعام میفرستاد که هنو تو فکرمه.....شاید منم کنج دلم میخواستمش هنوز اما بیشتر حس کینه و انتقام بود....

اتفاقا با همسرم خوشبختم خدا رو شکر ..اون طرفم از اقوام هستش...میبینیم همو تو دور همی ها...من هم انقد با همسرم گرم میگیرم ک اون طرف از قیافش معلوم میشه ک بهم میریزه...الانم ازدواج کرده اما رابطشون اوکی نیست...

ب گوشم رسید پیش خانوادش گفته ک عین چی پشیمونه رهام کرده و داره تاوان میده

پس تاپیکای منو بده بخونه ک بعده 3سال دوستیو جنگیدن باهمه2_3ماهه عقد کردم بهم خیانت کرد!!

بی لیاقتـتو طلاق بگیری اون بیشتر داغون میشه مطمئنم 

و همین طوری اعتماد به نفستو حفظ کن مطمئنم بهترینا برات اتفاق میفته اونموقع اس که شوهرت دو تا شاخ بزرگ در میاره

بی لیاقتـتو طلاق بگیری اون بیشتر داغون میشه مطمئنم  و همین طوری اعتماد به نفستو حفظ کن مطمئنم ...

مثه روز برام روشنه ک ب گوه خوردن میوفته چون همه جوره پاش موندم همه جوره خواستمش اما الان نمیخامش دیگه

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
مننن...یبار داستانشم تو تاپیکم گفتم...عشقم یطرفه بود ..3 سال جنون وار دوسش داشتم...بعد دو سال دوست ش ...

همشون عین همن میفهمن یکی دوسشون داره فکر میکنن کی هستن ! نمیدونن شاید دیگه هیچ وقت کسی مثل اون دوسشون  نداشته باشه

اون قد خوشبخت بشو که چشش درآد